Mate nekdo zkusenost s montazi nosice, kdyz mate na zadnim kotoucovku? Všude mi tvrdí, že jedině ten na sedlovku, ale do toho se mi fakt nechce… :(
Mate nekdo zkusenost s montazi nosice, kdyz mate na zadnim kotoucovku? Všude mi tvrdí, že jedině ten na sedlovku, ale do toho se mi fakt nechce… :(
Jeste doplnim, ze mam GT Avalanche 0.5, kdyby mel nekdo zcela konkretni zkusenost ;)
Když jsem psal do Sport Arsenalu kvůli něčemu jinýmu, tak jsem se mimo jiné dozvěděl, že dělají nějaký nástavec pro nosič+kotouč. Prý to ale není moc na krámě.
No vestsi sanci mas, pokud se jedna hydru. Na mechaniku se to cpe hur, jelikoz tam prekazi ten ony bazmek, co posouva desticku. Kamarad vozi na Giantu nosice v pohode, ma Julie…ale mam pocit, ze tam musel delat prave ten adapter jelikoz na ramech s kotoucem zpravidla neni navarka na nosic..
jj, M525, tak snad to seženu, uvažoval jsem, jestli se nedělají třeba přímo na rychloupínák…
ja mam HFX9..a nosic od arsenalu..nakej zeleznej, trosku jsem ho ohnul a pak jeste dal podlozku. zadnej problem v tom dal nebyl…spis mi delali problemy draty, ktery pod vahou zadniho kola prdaj…behem 700km asi sest dratu..ale bylo nalozeno poradne.
Jednou sem to na krame pridelal do diry na adapter na kotoucovku, je to pak sice lehce nakrivo, ale drzi. Nebo pres objimky kus nad brzdu