zDÁR,
před chvilkou jsem slyšel, že utvoření infantilní závislosti na partnerovi je nejlepší způsob k udržení sťastného manželství.
Tak mě hned napadlo, kolik z nás je infantilně závislejch na svým bajku :o))
Klidně sem pište i úchylárny!
zDÁR,
před chvilkou jsem slyšel, že utvoření infantilní závislosti na partnerovi je nejlepší způsob k udržení sťastného manželství.
Tak mě hned napadlo, kolik z nás je infantilně závislejch na svým bajku :o))
Klidně sem pište i úchylárny!
Já jsem teda pevní škrábanec na svým milášku málem vobrečel :)
Zavidim Ti Tve stesti. Protoze pokud tohle je problem, kdyz je ti do placu, musis byt skutecne stastny.
Ano, já jsem sťastný :))
ne, já jsem Šťastný
no, nemas jinou moznost :)
tjn, ja sem Šťastný v každý situaci:)
to už je vás tu nějak moc :-)
jsem závislej na zážitcích co mi poskytují…
taky tak :)
co je infantilni?
tohle
hmm .. nemluvilo se o bilem kralicku ? ;o)
růžovém :) ještě nemám kostým ;)
Tak se pak nezapomeň nechat vyfotit a dej fotku sem :)) at do větší hloubky poznáme výraz slova „infantilní“ :P
ano ano! my chceme fotku Elwing v králíčkovém kostýmu! :-D :-D :-D
co máš v práci za kostým ? ;-)
v bývalé montérky :) a jinak to co dneska ;) růžového králíčka mi ještě nikde nedali…
No nechci ti lichotit, ale ty vaše uniformy se králíčkovi dost podobaj ;-) Teda doufám, že se nenaštveš, ale co to je vlastně za barvu ? :-P
řekla bych že broskvová :-/
Tak sorry :-P
a zejtra čus.
Jo, tohle je dostatečně úchylný :D
kolo je jen a pouze vec.
Fakt?
jak pro koho
pro me sou to treba rocni uspory:-)
„Jen“ roční úspory.
no mam docela malynaklady na jidlo, bydleni atd.
:o))
ty krmíš kolo a sám nežereš?
sem si vzpomel na jednoho sedlaka, co ucil kravu nezrat.. nanestesti, kdyz uz to skoro umela, tak chcipla..
Mno, nemel jsem kvuli nemu na jidlo, to je fakt :-)
no dalo by se rict:-)
doufám že ne;
jj
v tvém případě by to byl asi problém :))
??? :-)
Na biku teda zavislej jsem, to je jisty i kdyz teda infantilne asi neni ten pravej vyraz :) O biku se uz bavim jenon s bikerama, ponevadz zacinam mit pocit ze uz ani kamaradi nebikeri pro to nemaj pochopeni. Normalne se bojim otazek typu kolik mas najeto. Kdyz odpovim pravdive slysim slova uznani, jako to nenajedu ani autem atd. ale v duchu si nejspis mysli ze jsem magor. Mozna opravdu jsem :)
tak to je v pohode, o tobe si to jenom myslej a o me to rikaj a ja to rikam o jinejch:-)
ja se bojim od znamejch jedny jediny otazky: „jaky kolo si mam koupit?“ :-)
„…tak neco do 7000kc. Ja na to stejne moc jezdit nebudu“
No, já o svém vztahu ke kolu sem tam zapřemejšlím a říkám si, že to není jen „kolo“.
Bike-forum je taková psychologická úchylka, jsme tu všeci poznamenaní, :-)).
tak tak
právě proto jsem možná čekal větší „úchylárny“. Tady každej píše, jak je kolo vobyčejná věc :/
uchylarny ? okamzite mi problesklo – to jsi necetl thread kde se probiral zlozvyk (?) mackani brzdove packy a nakonec se tusim doslo ze je to vlastne masova bikerska onanie :) Najde nekdo ten thread? Krasne jsem se u neho pobavil :) Tusim ze se v nem probiral i sportlife 05.
docela dost v nem radil blue …
vazne?
beru zpet :)
Jo, to znam s tema km :). A to nemam zdaleka tolik najeto jako Ty. Myslim.
to Daf: a kolik máš tedy letos najeto?? :-D
Nevim jestli infantilne, ale zavisly sem. ALe kdyz se to skrabne tak to mi je uplne volny … :-)
joojo pro me kolo je muj milacek pritelkyne sice cosi brepta ale je to proste moje, ted si skladam nove a na obyvaci stene ho mam pekne rozestavene:)) rano se vzbudim kouknu na nej a hned je me lip:))
napsal si to hezky :-D
Kolo je druhý nejdůležitější člen rodiny, hned po mě :o))))
Nejen jízda, ale i servis, výběr komponentů, nákupy…to je to co mě na tom strašně baví, je to prostě věc, na které se člověk může totálně individuálně vyřádit – na autě by to taky šlo, ale tam to přijde moc draho :o) Jsem zjistil, že jsem letos strávil pomalu víc času prací na kole než ježděním na něm, takže to musím rychle dohnat. Letos už mám stejně dostavěno, takže se můžu věnovat ježdění na plný úvazek :o)
Dyt je to spotrebak…
Když říkám svému kolu koníček je to infantilní?
je, koni by do kopce stačilo „hijé“ místo šlapání:-P
můj koníček má svoji hlavu… :)
můj taky, s nápisem „FSA“;)
jo, sám táhne k pigimu;-P
jenom jestli sam trefi i dom :)
No jo, muj tahne vetsinou tam kam tahnou ruce. Ty vetsinou tahnou nekam do hajzlu :-)
taky mám občas pocit, že mozek dostal reverzní ovládání rukou:o)
Tak nejak. A u me i nohou :-)
šlapeš dozadu?;
Ani ne, jen se obcas pode mnou kolo krouti divne :-)
Nemůžu si pomoct, ale zní to nějak dvojsmyslně…:)
vidim, ze tu jsou zatim spis slabsi pripady… tak ja se teda priznam, ze sem si vcera vzal na rande kolo(2 tydny sem na nem nejel) a v jedne ruce sem vedl babu a v druhe (stridave za predstavec, sedlo…) kolo
tak tohle přesně mam v plánu na příští víkend :))
hehe, před pár lety, sem kolikrát odřekl nějaké to „rande“, abych si neokrádal čas na kolo… ale naučil sem se naštěstí dělat kompromisi:-) ještě že Lucka taky ráda jezdí na kole:-)
masakr…
no a co takhle odpoved po sezonach?:)
Jsem infantilně závislej na kole, když se dokážu s maminkou pohádat kvůli tomu, že mluví o mé ,,lásce" jako o neživé věci??:-D (Nejčasteji říká: pověs si TO kolo, umej si TO kolo!!!!!!áááááááááááá)
Jsem rád, že někteří kolo neberou tak vážně a že se na B-F nedokážou do krve pohádat o tom jestli je komponent XY lepší než XZ :o)
Možná mám závislost, ale takovou řekl bych zdravou. Dokážu bez něho nějakou dobu být, ale pak mi začne tenhle pohyb chybět. Na čem sem hodně závislý ale neřeknu.....:o)
Zavizlak jsem jestli infantilni to at soudi jini. Jen to neni zavislost jen na kole ale na pohybu a hlavne utahani se vseobecne sportem (ale ne praci:)
Na kole asi svym způsobem závislej jsem, ale svýho psa mám asi přeci jen raději. Oceňuji na něm především to, že je živej / tvor /…na tom psovi teda fence :-)
já sem pouze infantilní, s kolem to nemá vůbec nic společnýho, takže vlastně ani nevim, proč to sem píšu…
asi proto, že si infantilní :-) otázka, zda Ti to zůstalo od dětství, či zda je Tvá infantilita získaná,tedy projevem senilní demence…
senilní demence snad ještě nehrozí, infantilnost úspěšně pěstuju od útlého dětství :-)
Pozoruju na sobe, ze jsem na bikingu zavislejsi porad vic, docela casto se mi o tom zda, kdyz jsem v Pze a nemuzu jezdit, jsem dost nervozni a v tramvaji si treba v hlave prehravam Klinovec, kudy bych to mel jet…;-)
Na ty veci jsem taky zavislej a mam ji rad;-)
…a kty onanii s brzdovou packuou uz jsem se vyjadril drive, ze to delam dost casto;-)
To znam taky. Ted bylo zkouskove, a ja si kazdy vecer pred zkouskou probiral, trasy, nebo jak vykutit nejake skocky, a kde by slo udelat dropiky :-)
jsi infantilni…
uz jenom ta cedule (viz. obr.) co jste meli jeste nedavno pred chalupou je toho jasnym dukazem…
:-D