Jaký rám na lehký FR a trochu streetu tak do zdvihu 130mm A cena kolem 5000 aby něco vydržel a bylo by dobrý kdyby měl ISCG Díky za rady
Jaký rám na lehký FR a trochu streetu tak do zdvihu 130mm A cena kolem 5000 aby něco vydržel a bylo by dobrý kdyby měl ISCG Díky za rady
ten zdvih má bejt zdvih zadní stavby nebo vidle? asi spíš vidle, co? každopádně jedině ocel a za bůra nicmoc neseženeš:-D něco málo přihoď a přenechám Ti skoro novej, lehce jetej NS Bitch, pro Tebe ideální rám… jinak mrkni po bazarech jestli neseženeš oceláka třeba něco od Mrázka a pod. U duralu se boj, že jak Ti praskne, tak ho už pořádně neopravíš… pokud chceš ten rám mít dýl jak pár měsíců, kup radši pořádnej a vynech levný plečky…
hele dej mi ICQ měl bych možná zájem o teho NS bitch
Podivej se do profilu
no už mě to taky napadlo dík za radu
ale radší mi porad jaký HT rám
Hele co třeba da bomb granade nemáte ho někdo jakej je ?? a kolik přibližně váží
Grenade ma tusim geosku spis na DJ. To uz spis Molotova. Do 5000 by urcite nemela byt spatna volba MXM. Ty si vsichni celkem chvali… Nebo pak pritlac a mas moznost vice. Treba Norco Manik -na FR favorit ;o)- Ducon, NS Bitch, ale to jsou uz pomalu dvojnasobne ceny.
no duncon podle toho jakej nejlepší by byl asi putbull ale pořád nevím nejvic se mi líbí NS bitch
Jo myslel jsem Pitbulla. Tak kup toho NS Bitch od Cerneho.kone. Myslim ze mu se da verit. To je velky chrtak, takze na te devce moc nenajezdil ;o)
:D tak dík za radu kdyby tě ještě něco napadlo tak napiš
Kamos ma Grenade na street s pevnou vidli a uz ho ma prasklej asi na peti mistech, ale je to dost tim kdyz treba nedotoci 360 a tak, ale je to ocel, takze kdyz mu neuznaj reklamaci tak se to necha zavarit.
hmm no ale asi to není moc příjemné když to má 5× prasklé to snad musí něco vydržet
prijemny to neni, ale jezdi na tom dal, sou to jenom praskliny ve svarech nebo u svaru a kdyz ma vidinu jak se reklamace potahne a bude bez kola, tak to odklada co nejdal.