Co se vam vybaví, když uvidíte bikera a z kokosky mu trčej dredy? :D Liby se vam dredy jako vseobecne? Reggae a tak? :D
Co se vam vybaví, když uvidíte bikera a z kokosky mu trčej dredy? :D Liby se vam dredy jako vseobecne? Reggae a tak? :D
Anketa: Co rikate na dredy?
kokoska + dredy? kde se dá hlasovat pro možnost „smažka“?;-P
presne…ale jestli bude mit vymakany nohy, nereknu ani tuk:)
hmmm ses ukázal chytráku!
zajdi do 69tky to říct Predátorovi, myslím, že Tě seškrábou druhej den ze zdi:-)
:D
prezdivka predator podle dredu nebo i kvuli tomu ksichtu?
těžko říct, ale jedno vím jistě… kvůli vysoké, robustní a svalnaté postavě to nebude:-))) PS. a kanón s laserovým zaměřovačem, ani atomovku na zápěstí taky nenosí, divný, co?:-)
blond dredy? přežil sem…;
liby?co to je?
O_o, ktere prase to psalo, ach ta čeština.
Boze… Ta cestina… No a jinak pokud jsou pekne udelane, tak se mi libi. Treba kamos mel uplne luxusni. :o)
Neutlučte mně!
hej, tady chybu nemam, :D
Máš! Netlučte mě…
Co je tohle za otazky? :-)
pokud jsou dobře udělaný, tak proč ne, ale záleží jak u koho…
Si je snad kvůli tobě udělám :-)
Tinker???
Tinker je kořeň :-D
Bejvaly doby, kdy se mi líbily, ale už je to pryč
dratenik Tinker! www.pedalpushersonline.com/…inker_02.jpg
proc ne? zalezi na tom co je pod nima. jinak se mi to libi, ale prijde mi to dost neprakticky
Neprakticky? hm, v cem?
mno, hlavne asi v odvetrani?
musis se o to starat, pokud ne, okoli to pozna :-), vydrzi to strasne dlouho mokry, nevejde se to do integraly…secteno a podtrzeno, hlava oholena masinkou je vyrazne praktictejsi :-)
žiletkou je to ještě lepší;)
neni, pac ty kratoucky vlasy aspon trochu chranej pred sluncem a clovek aspon nevypada jako Kojak :-)
No jo:) ale potí se to a drhne to a tak:) Hlava jak kulečníková koule je prostě nejlepčejší:)
Třeba zelená s pruhem:-)
Tu integralu budu resit, :(
Jak psal wroum, musis se o to hodne starat, jinak to je znat. Blbe myti hlavy se protahne klidne i na 3 hodiny, dlouho schnou, co nejakou dobu je nutne je chodit dotahovat, nejdou narvat do integraly…
ale jdou;-)
To jo, ale do prilby o dve cisla vetsi :-)
Nastawitelnej prumer helmy neni na skodu, :P Uvidim zda mi to pomuze :D
hnus
v pohodě. znám snad jednoho člověka, co to nechal odrůst, jinak se všichni nechali ostříhat. pod helmou bych to mít osobně nechtěl
Loňský Drtič:)
akorát nemá kokosku a jel celkem dobře…
Proč všichni vozí blatník vzadu a ne vpředu? Už jsem si toho všim víckrát.Mě teda víc vadí bahno v xichtě, než na zádech.
vepredu je blatnik hnusnej a navic mam dojem, ze pres nej nevidim. proto mam blatnos jen vzadu + mudcatchera celorocne…
No takže blatník vozíš-kačera.Já myslel úplně vepředu bez.Já mám vpředu jen „zadní půlku“, takže vidim OK a že je hnusnej?To už v mých letech neřešim:-)
líbí, stokrát opiš!
chybi mi moznost: je mi to fuk, at si nosi treba praseci hlavu…
s tema breberkama to neni pravda, je to o cloveku, mam kamaradky s cistymi drediky :D
Ja myslel, ze kokosky nosej skejtaci a podobny individua, co maj misto mozku z travy kostku. :)
:-))
já mám kokosku abych si při blbnutí nevhodným pádem nezničil svoji pěknou pětkrát držší xc přilbu..
tak to sem zvedavej co sem za individum kdyz nosim kokosa÷)
To jeden myslel, vono tahej sebou vsude integralu. Teda aspon me to moc v lete nevyhovuje (bellistic), takze kdyz nejdu na smrt, ale jen zablbnout tak kokosku., :P
jem i to uplne fuk dulezite je to co ma dotycny v hlave
Naprosty souhlas
jo, tak pod tohle se podepíšu: XX :-)
taky souhlas
No mě by spíš zajímalo, esli to narvu pod helmu (KED Alien)…
reggae a tak se mi líbí, ale ten hnus na hlavě, kterému někdo říká vlasy ne. v mhd se takovým lidem straním…
To ale k reggae patri.
stranit se lidi v mhd?
né to je známka punku.. sem si jen vzpomněla jak si přede mě nedávno někdo s tím porostem sedl a raději sem se odsunula
Znamka panku je nosit holinky zasadne naruby a rtenku si patlat rovnou na zuby;)
to taky, :D
Jo, obcas neni nad to pozorovat prirodu extra zblizka :-)
posledni bajker s dredama, teda jestli mne pamet a oci neklamou, uz prece jen nejsu nejmladsi.. Prostejov, pred sport prodejnou nad Rossmanem, venku si ten bajker projizdel novyho modryho krasnyho fulla od Speslu :) proti dredum nic nemam, ale ten Spesl se mne libil vic :)
Tak sem si tu nadheru na hlavu pořidil. A ihned nastal problem. Nenandam kokosku ani integralu. pruser :D
:))
Toho se prave taky bojim, mam strasnej kotel vlasu a dredu bych mel hodne a asi bych to nedal pod helmu (vozim normalni XC helmu)
dready jsou fajn, hlavne kdyz jsou pekne udelany.. ale dneska uz je fakt nosi moc lidi;-)