Když se k tomu nikdo nemá, tak já to teda založim sám. Kámoš si ji teď koupil asi za 2,5 hadru, se zdvihem 125mm a s přípravou na RLO. Je samozřejmě nová, takže chodí perfektně. Máte někdo zkušnosti s delším užíváním ?
Když se k tomu nikdo nemá, tak já to teda založim sám. Kámoš si ji teď koupil asi za 2,5 hadru, se zdvihem 125mm a s přípravou na RLO. Je samozřejmě nová, takže chodí perfektně. Máte někdo zkušnosti s delším užíváním ?
Ne že mi budete psát že už to tu bylo, taky sem to zjistil ;-)
Vidis, zrovna jsem ti to chtel napsat.
A co takhle ted vyuzit ten proklinany LOCK threadu?
To bys mi to sem nemoch napsat :-P Neblokuju z principu.
Tak po dvou dnech v dešti je nefunkční. Nikdo nekupovat !!!
Hmm… Tim padem vypadlo dalsi potencialni kolo v kamosove vyberu ;o)
Možná, že větší výdrž bude mít ta J4, když je to U-Turn, ale netroufám si to odhadovat.
No kamosovi se libilo tohle: www.eobchodnidum.cz/…er-disc.html A osazeni ma celkem slusne, akorat se mi tam moc nepozdavala ta vidle, a pokud je opravdu takova bidna…
Když byla nová, tak chodila božsky, ale ten déšť jí nesvědčí.
Jináč to kolo je pěkné, kdyžtak kámoš vidli vymění, ne ?
poradne ji promaz silikonakem a projed a pak znova,casem zase zacne chodit jako driv.Delaj to vsechny RS pokud maj blby gufera…Tod jsou moje zkusenosti
To ano, ale jako nová nebude, i když nepopírám, že to pomůže. Pak je taky možnost jí rozebrat a vyčistit, ale dělat to neustále je šílenost.
nebo koupit aspon takovyto udelatko od speedstuffu misto prachovek no,ale bude to s tim hnusny…
ta J-4 je este mazana vazelinou,co?tak to asi o moc lepsi nebude…a co zkusit u ty J-3 vymenit vazelinu,nebo predelat na olej?(jestli to u ni jde)
oni sou ty Judyny takovy zvlastni… dyz ji properuju na miste tak se mi zda ze chodila jako svine a kdyz sem ji jel v terenu tak se mi porat zdalo ze jezdim na pevny vidli… je takova… divna, Blac vse vyresil ((((-: pro rejpaly, LO sem mel vyplej…
me se RS Jx vuuubec nepozdavaji uz od pohledu.. hubeny dlouhy bleeee .. kukni na GT avalanche Expert – stejna cena ale ma Toru (a SRAM X.9 taky neni uplnej shit)
Ta odpoved byla asi tipuju na mne, ze? No Avalanche Expert je taky ve vyberu. Neboj… ;o)
j byla nejak sem se uklikl – neptali ste se nahodou nekde kde ho maji ve sleve na vymenu sedla (ta barva fakt moc nejede) a plastu .. zkusim asi od www.velohanak.cz – jako Brnak nemas s nima nahodou zkusenosti ? .. si pro nej budu muset dojet nebo nechat poslat pac sem z Olomouce
No ja v Brne pobyvam jenom prez zimni a letni semestr, ale co mam zkusenosti, tak ve velohanak byti sedlo a takove serepeticky meli vymenit bez problemu. Jinak bych zkusil treba hobbysport…