Zdravim všecky, chci se zeptat, na kolik peněz vyjde předělání V-ček na kotouče. Zajímá mě cena kromě samotných brzd. Mimo to bych vlastně potřeboval vědět, co všechno se musí předělat. Vim, že náboj, ale to je tak všechno. Dík všem.
Zdravim všecky, chci se zeptat, na kolik peněz vyjde předělání V-ček na kotouče. Zajímá mě cena kromě samotných brzd. Mimo to bych vlastně potřeboval vědět, co všechno se musí předělat. Vim, že náboj, ale to je tak všechno. Dík všem.
a pokud mas navarky na ramu a vidlici, tak je to vsechno. Pak uz zalezi jak to provedes.
neznas nahodou malyho boba?nebo sourozenci? :D no flame please :)
tak jo… potrebujes kotouc, trmen s pakou, naboj, a navark na ramu a vidlici.na ceny se podivej na net.pokud chces levny tak podle hodnoceni si dovolim doporucit m525
No a nemalou castkou jsou draty a prepleteni kola…
A s novými diskovými ráfky bez brzdných ploch to kolo taky vypadá líp… To ale není nutnost, to jen pokud je pán estét :-)
A jestli máš ty stávající kola ve slušném stavu, tak je hoď do bazaru. Už místo přeplétání ráfků kupuju radši celá kola. Vyjde to na stejnou cenu. Akorát se mi hromadí náboje. :-)