Jak setrne zkratit vsechna lanka aby se nerostrepila?
Jak setrne zkratit vsechna lanka aby se nerostrepila?
ja ti to docela vymyslel:-).vzal jsem kombinacky a ty jeste chytil do sikovek.dobry ne?:-))
Jako zároveň?
Se pochlubim s tim, jak je zkrácený navlíkat do bovdenů, aby se neroztřepily: namočim konce do roztavenýho vosku. :)
tak dneska mi přišlo tohle:cykloprofi.cz/th_full.php?image=276 cykloprofi.cz/katalog.php?pageNum_katalog=1&vyr=12&kat=34 a musím říct, že jsem hodně mile překvapený, lanka to stříhá jak papír a vinutý bovden vystužený pletením teď rozstřihnu bez potíží jednou rukou :o) Pokud i dlouho vydrží tak to bude super.
Presne. Treba na to poriadne klieste. Uz par rokov pouzivam ParkTool a striha to dobre lanka aj bovdeny.
neni nejaky levnejsi reseni?…ty kleste me napadly, ale rikam si abych to akorat to lanko nezplostil..
Ja lanka striham kombinackama, nebo rezu flexou, stejne jako bowdeny.
stříhám kombinačkama a pak za pomocí pájky konec pocínuji, aby se dále netřepila.
S nerez lankem moc neuspěješ…
s nerez lankem taky uspěješ, jen to chce na pájku nažhavit hodně kalafuny.
3.Konec do pájecí kyseliny a zapájet – je to na furt, dokud se ti lankou neroztřepí při vjezdi do bowdenu.
Před ustřižením navléknu na lanko hliníkový nýtek do nýtovacích kleští, lanko ucvaknu kombinačkama nebo štípačama a nýtek kleštěna zmáčknu. Drží super