ani nevím jak ale během vyjíždky mě začal rachotit kotouč zjištění bylo strhanej závit chci se zeptat jakým spusobem se dá tenhle pruser odstranit díky za rady
ani nevím jak ale během vyjíždky mě začal rachotit kotouč zjištění bylo strhanej závit chci se zeptat jakým spusobem se dá tenhle pruser odstranit díky za rady
Vyříznout větší závit: pravděpodobně z M6 na M7 .
no jo m7 imbus není a ještě bych musel propilovat nebo spíš profrezovat drážku na třmenu spíš bych ocenil radu od někoho komu se stalo to samé
Nebo si tam dej spec. vložku, drží to pak líp. než originál. Dostaneš ji např: u D.A.T. Brno.
To se ti stalo dnes? Na předním kole?
Neni tak dlouho co se to tu resilo,zkus pohledat.Jinak reseni je vlozka,nebo nekdy pomuze o kousek delsi sroub.
stalo se mi to samy. staci delsi sroub a opatrne dotahovat :)
Stalo se mi to samé.Vyříznout větší závit a nechat si udělat na soustruhu šroub.Při montáži propilovat třmen,jde to dobře je měkej.
Šroub M7 se da celkem v pohodě sehnat v kazde specializovane prodejne se spojovacim materialem, trosku drazsi bude zavitnik M7, ten nema doma kazdej. Ale lepsi variantou jsou opravdu vlozky typu HeliCoil. To drzi jak zidovska vira :-)
Stalo se mi to u Manitou, dal sem delší šroub a v poho.
taky…u Manitou…nejdříve jsem dal delší šroub a potom mi udělali v BikeLive vložku a dobrý…
chtěl bych obnovit toto téma a zeptat se kde v Brně mi opraví stžený závit na vidlici pro uchycení brzdy. Nechci vyhazovat 700,– za sadu kvůli jednomu použití. díky
anebo v Náchodě.