Čau, kdybyste měli možnost volby mezi HT a XC fullem, na čem byste jeli Drásala. Chci ho jet poprvé a hlavně přežít.Chtěl jsem jet na HT, ale po posledních dvou jízdách s fullem mám velké dilema. Dík za rady.
Čau, kdybyste měli možnost volby mezi HT a XC fullem, na čem byste jeli Drásala. Chci ho jet poprvé a hlavně přežít.Chtěl jsem jet na HT, ale po posledních dvou jízdách s fullem mám velké dilema. Dík za rady.
Kdybych mel fulla, tak pojedu na nem… zalezi jak velky Jsi chrt :-)
HT pod 10kg:-) B
Pro mě pohádka :)
Pokud nemáš ambice na přední pozice, tak full i když nemá zamykání. Pokud máš ambice na přední pozice, tak z těch dvou možností raději HT.
zalezi na tom, jak velkej si masochista
přesně tak, jestli chce ušetřit za S/M salónek, tak může jet klidně na to, co mu radí Beeda:-) a ještě s pevnou vidlicí…
…na 1,7" slikach, 40 cm riditkach a sedlovce bez sedla.
taky jsem se rozmyslel, ale ne moc dlouho a beru jednoznacne fulla i kdyz to je kostitras, furt lepsi nez HT. Vem to tak, ze ti nabusenci to za 5–6hod odjedou a pohoda, proto jim staci HT. Na rozdil od nas, co se tam budem trapit 10hod( kdyz to pujde dobre) a to uz chce odpovidajici naradi:-)
Drásal jsem jel několikrát na FS i HT. ve finále to je o nohách :) Drásal není taková drncačka, aby se člověk na HT trápil. spíš bych pořešil pláště.
Tak jsem si omylem zahlasoval, ale asi máš pravdu . Co už nevyjedu vytlačím a aspoň se staré kosti svezou ve sjezdu v klidu a odpočinou si. Mám ambice dojet živý.
Drásal je jednoznačně na HT, vyjeté hliněné cestičky na hřebenu se dají pálit na silničce, ty některé drcavější úseky přežiješ i na pevné. Je to v prvé řadě o nohách, když se odšťavíš, budeš rád, že se ve sjezdu udržíš i na 10cm na obou kolech.Když na to máš, klidně to proletíš i na crossovi, :-).
souhlasim. ale treba Beskydy = tam bych volil full
Ano, když bych bydel v Beskydech, nejezdím na celopevňáku, ale na celoodpružeňáku.
JSou veci, kterym se neda verit :)
Na HT to jde taky v pohodě:-)
Ty vyjeté hliněné cestičky na hřebenu a silničku nebo krosové kolo, to asi myslíš jiného Drásala, že?
Nevim sice, kdo je Drasal, ale presto nechapu jak muzes jeste chtit jezdit na HT, kdyz uz jsi vyzkousel fulla. :)
Jde to i na HT (osobně 3× vyzkoušeno), ale na dojetí volím FULL. A kdo si vzpomíná na toho borce, co to jel tuším předloni na „ukrajině“? A dojel s přehledem zdaleka ne mezi posledními.
A do cile prijizdel se zapnutym dynamem. Smekam pred nim.
Já jel Drásala dvakrát (vloni jsem to dobrovolně vzdal). Poprvé na Duratec Streamu, podruhé na nepovedeném softailu Max1. Teď se těším, že vytáhnu Duratec Career, který je rychlejší a pohodlnější než starý Stream. Takže volím pevňáka se zamykacími 115mm vpředu. Na tom softíku se v silové jízdě utápěla energie…
A třeba tahle ušetřená energie ze zadního odpružení pomáhá ke koncetraci ve sjezdu při HT. Takže v podstatě šul nul… .