Mám si koupit dres od Craftu? :-)

16 nepřečtených
  • -lukas-1

Tak jsem proběh historii a nenašel jsem žádné osobní zkušenosti s dresy od Craftu. Jezdíte v tom někdo? Je mi sympatickej konkrétně 197739 – DYNAMIC Relaxed tady: www.craft.cz/index.php?… Chtěj za to 850Kč. Rád bych „slyšel“ hlavně osobní zkušenosti s dresy od Craftu. No a pokud ne Craft, tak co jinýho v téhle cenové kategorii?

0 0
    • Vrci  

Ne, je volnej a s kapsou na zip

0 0
      • VencaV1  

To je ale velka nevyhoda. :)

0 0
        • Vrci  

pro mně jo

0 0
          • VencaV1  

A ja bych zas na sebe nejakou sprcku nevzal.

0 0
            • kovar  

tož když chce někdo vypadat jak naprcaná bělice, tak musí vzít

0 0
              • MlokCZ  

On bude hlavně zásadní rozdíl, co z nich kdo jezdí. Když Vrci jezdí závody na žiletce, tak nebude jezdit ve volném dresu.

0 0
                • kovar  

to je jasné, závodů naprcaných bělic se přece nemohou zúčastnit ty nenaprcané. Kam by sme to došli, kdyby jo!

0 0
                  • Vrci  

je smutné nebo spíš úsměvné, že z tebe udělá naprcanou bělici jen trochu jiné oblečení

0 0
    • Jenda  

nevim jestli jo nebo ne ale pritulka si ted o vikend koupila damskej a hned behem prvni vyjizdky zacal zmolkovatet v mistech bederaku – prijde mi ten material na cyklodres hodne malo odolnej, budoucnost ukaze:-)

0 0
    • hadí oči  

Já mám od nich věci na běhání,jsem s nima spokojený,takže o tom dresu uvažuji taky.

0 0
      • kubad  

Taky mám věci od Craftu a maximální spokojenost,

0 0
      • emarco  

můžu se jenom připojit k názoru, věci na běhání jsou od nich super. Akorát tílka mi moc nevyhovují…

0 0
    • TinkTink  

Ne, protoze jsem se prave tak rozhodl :o))))

Sorry, ale nemohl jsem si to odpustit… :-))

0 0
    • rock  

Buď opatrný. Já měl spadeno na dres Master Glow od Craftu, který je ze stejného materiálu. Naštěstí mne napadlo nekupovat ho po netu, ale osahat si ho v obchodě. Materiál byl ny můj vkus nepříjemně hrubý, tohle bych na tělo nechtěl. Ale je to jenom můj subjektivní názor. Jsem si vědom, že od dresu za 850,– se nějaké zázraky čekat nedají …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.