Máte někdo tento ráfek.Hledal jsem v historii a nic o něm nenašel.Poraďte, jaký je.
Máte někdo tento ráfek.Hledal jsem v historii a nic o něm nenašel.Poraďte, jaký je.
Mám tyhle ráfky zhruba od března, zatím s nima nebyl žádnej problém. Akorát sem musel převrtat díru na autoventilek a nasadit plášť byl docelo pracný, nešlo to tak snadno jako na mojich starých ráfcích.
jsou tezky a tuhost nic moc.
aha já koukal sem www.koloshop.cz/index.php?…
Mam ted na prednim kole Mach1 MX disc a nemuzu si stezovat, jak je na tom tuhostne moc nepoznam. Kaznopadne na nej sel krasne obout(i vyzout) plast rukama, coz u byvalyho Alexe nehrozilo…
tak před 5 minutami jsem si dones od Kaňkovskýho ten mach1 team race-měl jsem štěstí už se nedá tak lehce sehnat.Ty jezdím už nějaký ten rok a jsou to jedny z nejlepších ráfků co jsem měl.Nerozcentrovávají se nepraskají okolo nýtků jako mavic a jsou zcela bezproblémové.Ty mach1 mx jsou vpodstatě ty samé.Ve verzi mach1 mx disc jsem je ještě nikdy na vlastní oči neviděl.
Tak at vydrzi. Az hodim do profilu bike po updradu tak se muzes mrknout jak vypada :)
a co rigida taurus disc www.koloshop.cz/index.php?… ta by byla lepší?
Mam toho Zaca 2000, je na nem najezdeno cca 6000 a zadnej problem. Vyplet drzi, centrovano jednou a to spis pro sichr. Obouvani pneumatik v pohode – (Schwalbe, WTB), jediny co, tak jsem prevrtaval diru na auto ventil. A ze jestli jsou tezsi nevim, nejsem chrt, tak me to nijak neomezuje…:-)