Mavic to na pristi rok slibne rozjizdi: www.singletrackworld.com/article.php?… na silnici se pry chysta neco karbonoveho www.rouesartisanales.com/…3107698.html
Mavic to na pristi rok slibne rozjizdi: www.singletrackworld.com/article.php?… na silnici se pry chysta neco karbonoveho www.rouesartisanales.com/…3107698.html
Crosride disk bez brzdných ploch – to mě zaujalo to bych i zkusil pokud cena bude podobná těm letošní :o)
To ti ty brzdný plochy na těch letošních tak vadí?
jo a nedívej se prosím jak to mám na tom svojem teďka. Když už chci diskový kola tak jedině bez brzdných ploch – jde přece hlavně o design :o)
PS: nejvíc mě ale zaujaly Crosmaxy – váhou šli hodně dolů, pokud se cena udrží tak vlastně není co řešit :o)
kua… Chci SLR! v nevhodnejsi dobu si to sem dat nemoh! :-)
proč už si něco koupil nebo nemáš prachy,, :o))))
kukla uz je na stole, tak sem se chtel rozhoupat a jit do banky, ale kdyz vidim novy XTR a tohle, tak si rikam jestli nepreckat pul roku na Crossridech :-) Jo a detail – nemam je na co dat :-/
na zeď doma ne?;)
Psylo?
Ja bych pockal na MAvic 2008 myslim, ze by mohli udelat karbonovy rafky na MTB ;-)
nj, ale to uz je za dyl… Ja nez to kolo dam dohromady tak budu mit vsechno stary a muzu zacit znovu! :-) Nevis od kdy by se 07 melo prodavat?
no když je to 07 tak předpokládám, že v polovině prázdin 06 už to tu bude :o) asi by to měli začít jinak číslovat :o)
Netusim, ale ofiko to u Kastara vidim na 11–12 2006.
ESka (Ksyrium ES 2006) jsem minuly rok videl ve Francii v srpnu myslim za 800EUR. Takze tak.
no, u Kastara bych je asi nekupoval :-) Asi budou pekne mastny, ikdyz pokud by chteli konkurovat XTR07 tak by meli na cene zapracovat… U Langeho s XTR mi taky pripada, ze nevi ktera bije.
Oni to všichni ví která bije, jen se to prostě dá sehnat v různých krámech na netu levněji. Ale zásadní rozdíl v oficialních cenách u nás a jinde v evropě , moc není. Kdes prosímtě zjistil kolik budou stát nové XTR kola? – mě se moc nezdá že by snížily nové modely skoro o polovinu proti loňským
me se to taky nezdalo, ale rikal mi to primo nejakej clovek od Langeho v Shimano kamionu… Jeste prej zalezi na tom, jak se zachovaj eshopy.
BTW. koukam, ze jsi ten clovek co jezdi na mym snu…
…teda jezdil…
A co teprve 2009 tam ž možná budoui keramická ložiska, to bude fofr – já bych počkal.
pěkné pěkné…:) ALe na leftynu to stejně dělat nebudou a tak jako tak na to nemám:( takže nezbývá než slintat:)
Jinak ti taky pěkně děkuju, nějak si narušil moji představu o tom, že jediný kola, který momentálně chci jsou FSA XC-300 :o)