Co poviete na mavic 618 keramický , naboj dt onyx light a vyplet dt competition? dik
Co poviete na mavic 618 keramický , naboj dt onyx light a vyplet dt competition? dik
Kdysi jsem uvazoval o podobne kombinaci. Nakonec jsem ale koupil Crossmax XL :) Predpokladam ze ty keramicke X618 budou nejake slevnene z vyprodeje, jinak bych tam dal radsi XC717. Hodnotil bych to jako dobrej kompromis mezi vydrzi a hmotnosti kompletu.
A proc ne vyprodej?Dovozce je ted mel za solidni ceny a nevidim duvod proc je nekoupit.Osobne jsem koupil v tomto doprodeji predni Crossrock Ceramic za 2800,– coz si myslim jde,zvlast kdyz za novou radu keramik chteji cca 3000,– jen za rafek.
Pardon to predni kolo je Crossride.
Myslel jsem to tak, ze pokud by neslo o slevu tak bych radeji koupil ten XC717 protoze stoji zhruba stejne.
Tak to jo,ja to spatne pochopil,sorry:)
dobra volba Ja mam 517Ceramic DT Revolution a Competition a XTR naby a zadny problem. 618 by snad meli byt o neco tezsi a taky i odolnejsi jak 517.
mám je třetí rok, najeto cca 12000 km, špalky původní, myslím, že dobrá volba. Za kolik je můžeš mít?
Dokopy sa mi to zmesti okolo 4500, a myslim, ze to je dobra cena?
Zalezi jestli za par nebo jedno kolo.Pak taky jestli predni nebo zadni.A jeste jestli Kc nebo Sk:)
Ono par sa asi neda zohnat za taku cenu(teda nie nove), ked len ten rafik vychadza okolo 3000Sk, a vzhladom k tomu, ze zadny naboj onyx light stoji tak 4000, takze to bude asi len predne kolo. :)
Já je kupoval v té době za 5.000,– tak se mi to zdá trochu dost na to, že je to starý model.