Som tak trosku z toho paf…Mozem Vas poprosit ako to funguje poslanie na dobierku…Poprosil bi som dajaky navod nechcem vizerat na poste jak dajaky vypatlanec (tuna je mi jedno ze ma oznacite za uplneho tupce) dik vsem
Som tak trosku z toho paf…Mozem Vas poprosit ako to funguje poslanie na dobierku…Poprosil bi som dajaky navod nechcem vizerat na poste jak dajaky vypatlanec (tuna je mi jedno ze ma oznacite za uplneho tupce) dik vsem
jako poslat nekomu neco? Na balik napises adresu, pak vyplnis podaci listek (jen adresu) a u prepazky jim to das i s tim listkem, zaplatis postovny. Oni compem projedou ten listek a vratej ti ho. Je to easy…
a ako je to z preberanim ..mozem si ho prezriet pred zaplatenim? mozem ho vratit ak nebudem spokojny? aka je lehote ked ho neprevezmem
balik snad pred prevzetim otevrit nesmis. Nez podepises prevzeti a zaplatis, muzes balik odmitnout (kdyz je napr. poskozeny nebo sis nic nikde neobjednal)
proste idem kupit kostru od jedneho tipka a co ked to zabali do kartonu jak si to obzriem?
nijak, pošta zodpovídá za předání neporušenýho balíku. Co je vněm a v jakém stavu je jen mezi tebou a odesílatelem.
Chceš koupit rám bez zkouknutí předem ? Já bych si pro něj radši zajel a pořádně si jej prohlédl…
No hej ram stoji 1500,–SK cesta tam ma vyjde aj spiatocne nejak na 800Sk..tak neviem ale nejak sa mi nevidi ze skoro dam viac za cestu ako za ram
Neumím si představit, jak by rám byl zabalený, aby mu pošťáci neublížili. J8 před časem dostal z Němec vidli v orig balení a přesto se dostaly příruby na montáž kotoučovky skrz krabici ven…
no pokud to kupuješ jako od nějakýho borce jetý, tak bych si tam zajel to prohlídnout.pokud z nějakého e-shopu nový, tak bezproblému, máš 14 dní, abys jim to popřípadě bez udání důvodu vrátil.