Mohl by mi někdo , kdo jezdí Ignitor široký 2,35 (FR verze) , změřit , jak je široký nasazený a nahuštěný ? V obchodě na regálu nepoznám nic . Jde mi o to , aby se vešel do zadní stavby . Díky .
Mohl by mi někdo , kdo jezdí Ignitor široký 2,35 (FR verze) , změřit , jak je široký nasazený a nahuštěný ? V obchodě na regálu nepoznám nic . Jde mi o to , aby se vešel do zadní stavby . Díky .
Ja tento plašť nemam ale pokud ho tam budeš mit na těsno tak zvol jiny třebas nějakou 2.10 kvuli minimalně osmině třebas. Je to pak zle když chytiš osminu třebas někde daleko a nemaš sebou druhy rafek.
já ho jezdim na zimáku..nevim co máš za bajk ale ten muj zimák je nějakej šunt leader fox za 7000 takový „klasický“ levný geometrie a vleze se tam v pohodě..tak myslim že bys neměl mít problém..a změřil jsem ti to: je to 6.1 cm
2.54×2.35=5.969 cm
Díky za všechny odpovědi . To mnagos : jenže on ten výpočet vždycky nesedí – Maxxis Kraken 1,95 je o cca 1 cm sirší , než Ritchey Speedmax 1,9 , ,ale podle výpočtu je mezi nimi rozdíl jenom 1,5 milimetru . Tak proto ten dotaz …
tak..tak mam vzadu WTB Weirvolf 2.1 a je stejne sirokej jak Ignitor 2.35
Tak tohle je právě úplně nanic. Např. u RR ti to rovnou sami přepočítaj, ani to nemusíš nasoubit a píšo 57 mm (což správně odpovídá 2,25 šířce), jenže plášť má ve skutečnosti jen 53 a sem tam některý ještě o chlup míň.
to je sice hezký, ale on chtěl znát skutečnou šířku..všimni si, jak se někdy až extrémně liší pláště šířky 2.35 od různých výrobců..každej to měří jinak :)
Máme rádi zvířata!