Foto 2
mě by se víc líbily tyhle rohy www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?…
Sorry, ale ty gripy se mi nelibi :)
Vzhled zajimavy, ale osobne bych si to na kolo nedal. Jak jiz bylo zmineno, dulezita je funkcnost. Verim ze na dlouhy svihy to muze byt pohodlne… ale ja osobne davam prednost jistote uchopu, kdyz uz situace vyzaduje „drzet se“, vozim ODI
cely ten ridici kokpit s budikama (razeni je Deore?) a navic divnejma gripama a rohama na me pusobi udpudive
To je tak krásně aerodynamický – doufám že to nekazíš tím, že bys na ty gripy dával ruce.
ptal ses tak to tam máš :o)
Budíkama???? ŘAzení Deore? Každej tam jasně vidí nápis XT.
On ne. On totiž u odvodu zapomněl říci, že je slepej =))
Foto 3
Foto 4
Proč máš uprostřed tu digitální televizi? :-)))
Tak je trošku větší :-D Zase je tam spousta informací najednou a nemusím přepínat.
z hlediska estetiky se mi to fakt nelíbí… celej ten „kokpit“ je fujózní, ale pokud Ti to vyhovuje a dobře se Ti s tím jezdí, tak to neřeš a jezdi…
Jde o to, že se mi špatně jezdilo – neměl jsem cit v prstech a podobný problémy. Tohle je ergonomický, takže ruka se opře a navíc to fakt vypadá skvěle :-D
Souhlasim, jezdim tyhle ergo gripy od Vela www.koloshop.cz/index.php?… a maximalni spokojenost. Za klasicky kulaty bych uz nemenil. Drzi se to suprove a v dlouhych sjezdech mi prestali brnet dlane a prsty.
Koukam, ze sem asi mozna trochu divnej, ale me se to libi a navic to uz od pohledu vypada pohodlne
je to divne :) ale celkovy dojem neni zly, ma to jednotny styl.
Myslím že nejhorší je ta barvy řidítek, kdyby byly černý bylo by to o třídu lepší…
Taky dávám hlas řídítkům…
Přesně pro to pohodlí je to určeno, takže pokud ti vyhovují tak je používej, že to vypadá tak jak vypadá, důležitá je funkčnost. Jinak v kombinaci s vlaštovkama a ještě stříbrná nic moc. Nemáš ponětí jakou mají ty gripy váhu?
Když se dívám na tu první fotku, tak mi nevím proč přišel na mysl velící můstek na průzkumné lodi Enterprise…:)
jj..:))
No líbí, já mám totiž tyhle ;-)
vidim ze hosi v tom maji jasno ;)
Máme v tom jasno. Někdy dokonce v tom máme i polojasno. Až na to mládenče, že jaksi Yasmine není hoch. :-D