Máte někdo skušenosti s touhle vidli někde vydrží víc než duro ?? není taky tak přetlumená jako duro jak chodí někde jsem čet že se na vývoji podílela firma marzocchi co je na tom pravdy a včeobecné názory na tuhle vidli
Máte někdo skušenosti s touhle vidli někde vydrží víc než duro ?? není taky tak přetlumená jako duro jak chodí někde jsem čet že se na vývoji podílela firma marzocchi co je na tom pravdy a včeobecné názory na tuhle vidli
Recenze vysla, tusim, v predminulym Velu – a dopadla dobre…
Recenze vysla ve velu 5/2006, ale byla na Rux S. Byl to vlastne srovnavaci test Ruse S, Tory 302 U-Turn a Manitou Splice (vzduch), vsechno okolo ceny 7000kc. Nejlip v testu vysel Rux, pak Tora a nejhur Splice. Plusy Ruxe podle Vela: citlivost, tuhost, tlumeni (nema to tlumeni jak ostatni SR patronou, ale otevrenou olej. lazni). Nevyhoda je hmotnost – asi 2,5kg. Ovsem toto je o Rux S, ne E. Jaky jsou mezi nima rozdily, jsem se nedival. Ecko bude asi orezany o nektery nastaveni. NEVIM TO JISTE. Zkusil bych se mrknout na stranky SR a podival se na podrobny popis atd.
Kamos ma S je tam progresivita chodu a chodi jak AM II a da se poridit za nejakych 5500kc : )