Tak jeste jednou, sraz na zahradce na konecne 45 ve stare lisni v 15hod. (event. muzeme posunout na 15:30–16:00, kdyby nekdo nestihal) – MTB.
Tak jeste jednou, sraz na zahradce na konecne 45 ve stare lisni v 15hod. (event. muzeme posunout na 15:30–16:00, kdyby nekdo nestihal) – MTB.
já jen abyste se mnou nepočítali :)
Jak by nas neco takovyho mohlo napadnout B-P
to znamená co? B-P buk-polívka? ani to v pátek neklapne. Přeci jen mám ještě nějaké další povinosti.
Jóóóó? :)
jo :)
puvodne to byl obrylenej smajlik s vyplazenym jazyciskem, ale tahle sifra je jeste lepsi, anebo B-N, to by taky slo ne?-D
:) v této souvislosti mne Nic nenapadá :)
Doufam ze se mi povede na mape najit misto toho srazu, v kladnem pripade bych tam mel bejt ;-)
Parada, diky, tak jsem prave zjistil ze budu utahanej jen co tam prijedu :-D
to mi něco připomíná, nemám někomu půjčit mapu? :)))
To snad nebude treba, ale odloz projednou silnicku a dojed (treba i s mapou:o)
Ježišmarja to je bordel:D Mám založit thread na pondělí?
Jel bych, ale nemůžu, mám rodinný podnik, něco S+M dneska :-) BTW jedete někdo na Drtiče? Mám jet taky? Mám vzít manželku a dítě? A co na to Jan Tleskač? :-)
Drtič s vozíkem? to by vás mohlo jet víc aspoň bych vám stačil. :) Právě jsem odeslal přihlášku.
Jel bych samozrejme jenom ja :-)
aha :)))
Drtice joooo
dnešek špatné, nestíhám to…já tak budu před čtvrtou v České, kam asi tak pojedete? že bych se zkusil někde připojit
Tak kdo? Kdy? Kudy? Kam? Poslední dvě otázky vyřešíme eventuelně na místě;)
Ve Slatine chcije, ale podle radaru mrak odchazi a dalsi nenasleduje, navrhuju posunout sraz na 16hod.
Muehehe ;-)
co je tady k smichu?-)
Tak sem se sem prokousal.. Net mi jede jak za dob vytáčenýho připojení na net.. U nás to teda nevypadá, že by mělo přestat.. Asi se na to dneska vykašlu :)
správně. Nejen kolem je biker živ. Povedlo se?
Tady uz to lip vypada, ikdyz jeste drobne prsi, jeste hodku v praci vydrzim:o) a uvidime, na sotolinach blato nebude.
Já už sem se rozhodl.. Dneska nejedu.. Už se žene další fronta podle radaru;)
Mas recht jeste se tam neco sbira, ikdyz min nez ta predchozi vlna, asi vyuziju situace a vyrazim domu nez se to prizene…
Jo jo sebralo se poradne, nas s kamosem stihl chcanec poprve co jsme meli na sraz, tak jsme to otocili a jeli k nemu. No pak uz to vypadalo dobry tak jsme vyjeli a stihl nas chcanec podruhe, takze patecniho pojezdeni moc nebylo…