Jede někdo na Buk?
Už su nemocnej jenom trochu, tak je potřeba to doléčit…
Sraz tak ve 14.00 na konečné 45ky…
Jede někdo na Buk?
Už su nemocnej jenom trochu, tak je potřeba to doléčit…
Sraz tak ve 14.00 na konečné 45ky…
Anketa: Budu aspoň na Bukárně?
Nevím, gde je konečná 45ky, ale na Buk bych možná aji dojel (tedy sám, nenechám se honit od mladých juhanů-chrtů)
konečná 45ky je dole v Líšni a já se určitě nikam nepoženu… 27dní sem neseděl na kole…
A kde je ta Líšeň? :-) Ne já to mám přes kopec, pojedu asi jinudy. (Takový řeči znám – prý na pohodu…a pak su durch mokrej a je mně zima). Uvidíme se na Buku..
Dyť neprší… A už ani nepadá, mokrej nebudeš…
Zpocenej, kua…
Na Buk ani na Vranov nejedu, ale presto si te dneska vychutnam, soudruhu :-DD
Já myslel že sem hodíš…
:DD Pepek jde příkladem ve všem
lol :-D
:-D
:-D s nejakou pikantni omackou a rozehrat v mikrovlnce, mnam:o)
Ty už brzdi-v poslední době Tě zajímá jenom žrádlo. To nedopadne dobře, soudruhu, měl bys ses nad sebou zamyslet.
Chlapi, ten Polka bude mít teď takovou formu, že až přijede na Buk, tak si už nikdo neškrtne, protože nic nezbude !!!-)
F kolik předpokládáš, že tam budete, jako na „základně“ ?
Tak sraz je ve 2 tak ve 3?:-D
kama tam pojedete? :)
prej to nemám řikat, ale od ND je to přes pole na sněžnice, od R je sklinka a od B fuck provoz aut.
R-račice? B-Březina? nebuď tak tajemný
Líšeň,Hádek,Říčky,Modrá…
Že dojedu nezaručuju:-)
to by mohlo jít, ale v tretrách a návlekách je to blbost, když tak platformy a pohory :) Kolo s sebou na urychlení nudnejch rovnejch úseků.
Beru tretry bez návleků:)
Nedělej z toho zase takovou detektivku, dyť žádný sníh už není (tady Brně :-).
prostě sem ten bílej bordel nerozdejchal no :)
Ale u nas snih je :) Foto dnesni rano.
No jo no, tak dám Vranov.....
Ale dneska uz je gulas, ne? :D
To je taky nejistý, tak jak ten sníh…
Tak prujezdna trasa z Brna je Marianskym udolim, pres Hadek, Rickama a pak Krtinskou nahoru (modra). Tlaceni kola max 300 metru…
A kde je tam hospoda ? Tam jsem v hospě ještě nebyl.
Neserte! Sám tam nepojedu
Sebekriticky přiznávám, že jsem vyměkl. Když už to nejelo ani před Ochozem a měl jsem hodinu sekeru, tak jsem zahnul dolů do Řicmanic. Když mě za půl hoďky mrzla držka aji v Bilovicích, tak jsem naznal, že vrátil se nebyl špatný nápad. A když jsem si představil tu cestu domů z Buku, v noci, tak ten nápad mě připadal uplně nejvíc nejlepší.
Nechcu vas od cesty k nam nijak odrazovat, ale rano nebyly podminky pro bike v Bkv zrovna OK. Lhotecka – skoro metrove zaveje, neda se tam jit, natoz jet na kole. Ale je mozne, ze to prohrnou LCR pac tezi na Krtinske. Silnice – to je sebevrazda. Na odbocku na starou Lisen to jde (nasoleno), pak brecka v zatackach nad Ochozi, Ochoz – Brezina – to by slo, ale pak z pod Bukoviny az k nam je to sklinka sem tam posypana inertem. Doporucuju bezky :)
Jedu na Vysocinu s Tebou oblibenejma bezkama;-)
to ja az zitra ;-)
Jo?:)
ne, pisu to jen tak :-)). v sedm vyrazim z role a od deviti budu lestit stopu ;-).
Pozdrav z vyletu:-D
Jseš náš, kámo.-)
dobre, tak ja teda taky :-DD
jj ty zelený noviny pod tím táckem jsem četl. :)
I vy, jste kluci naši.-)
opožděně… Fuuuuj!!! :o))
Už mám objednaný světlo, tak snad bude zas nějaká night vyjížďka :-)
Se světlem to ztratí to kouzlo :)
Výborný to bylo:) Sice se to zpátky trocha glzalo, ale jinak paráda… Pepek má velký tučný mínus -
Gulášek byl:) Ale vyhráli mňam těstoviny..
ježišmarja.. vyhrály. . . .
Dneska ani gulášek nepůsobil, zima a sračky byly silnější :-(
Kurna, kdybych vedel, ze tam budes tak dlouho, tak jsem tam taky prijel..Dneska jsem byl na biku a projel jsem Sumberu :-) Svetla dobry..
Vecer jsme projeli modrou z Olsan na Ricky a potom i modrou nahoru na Buk. Kdyz se chce, tak to jde…
Jj modrá na Buk. šla :) místy to byla zábava :))
Tak jsem to dnes napravil. Jel jsem přes ty Říčky, což byla brnkačka, proti tomu co jsem jel fčera. Nový Dvory tedy nešly:-), byly tam sice koleje od auta, ale ty po 200m skončily. Takže do Březiny a pak po ledoasfaltu nahoru.
dobra nahoda, my to jeli uplne stejne… schvalne jsem nejeli po modre ze to bude neprujezdny a ono toto. Za Brezinou se k nam pridal borec na krosovym kole s polskym prizvukem, tos ale asi nebyl ty co:-)
Jo, tak to je bomba, Pepek je vlastně pomoravštělý polák !?-) Já jsem si říkal, co ho furt táhne do těch Beskyd.-)
Jo viděl jsem stopy už od Hádku. Tady to ale taky moc nefrčelo, co? Já jsem eště od začátku zvolil „trochu“ špatně, bo jsem „jel“ od Bílovic nahoru k policajtům po žluté a pak jsem sjel do Říček.
Tak nas M. Vykopla presne o pulnoci.
Ježíši Kriste ! M. ? Vykopla je příjmení ? Pepek: Jestlipak víš co se teď děje ? Mám teda pro tebe tu čembistickou samolepku na helmu. Kdo ti ji má furt vozit ? Ten kousek z Buku k Březině byl fakt supr. Jen nevím jestli naše mladá naděje nebude muset kupovat nový tretry.-) Na Buku bylo v době našeho odjezdu méně čtyry, viditelnost dobrá. Trochu chybka byla sůl v držce při sjezdu do Bilovic, škoda, že jsem neměl chleba se sádlem.-) Mlaďochům jsem tu cestu přes Ochoz teda moc nezáviděl, ale vidím, že dobro došli, jak říkají soudruzi tam na jihu.-)
Dyť jsi mě ju dal už minule. Dlužím Ti pivo. Samolepek mám po S-L hafo. Nebudu se přece celý oblepovat.
Tys nakupoval, nebo dostal ?
Nakupoval.
no už ty výlety začínají mít ten správnej náboj. Lepší na tu ledovicu ani nevidět. :) Chtělo by ro vyřešit cestu, tak abych nemusel půlku po ledě a půlku po asfaltu aby se daly prikupit ty pláště s hřebikama.