Koho neodradi padajici snih a pojede se mnou rano tak v 9, max. v 10 rano na bike? Jsem ted zhruba u Ronda.
Koho neodradi padajici snih a pojede se mnou rano tak v 9, max. v 10 rano na bike? Jsem ted zhruba u Ronda.
A 31.12.? Dopoledne, v poledne???
Nevím ještě přesně co budu dělat 31.12.06, ale chuť na projížďku mám. Napíšu Ti v sobotu večer ještě příp. e-mail, nebo si můžeme zavolat, pokud mi prozradíš číslo. Já mam 723018497. Problém je ovšem v tom, že moje průměrná rychlost v terénu bez sněhu! je kolem 15 km/hod a takhle „rychle“ vydržím jet jen asi 2 hodiny, pak musím zvolnit, nebo mne zastaví křeče. Takže bys musel být na vyjížďce hodně teple oblečený, abys nezmrzl......
Dneska jsem jel nakonec sam, ale bylo to perfektni. Urcite se ozvu taky, moje c. je 736 121 683. A v zime taky nejezdim nijak rychle :o)
OK. Po zítřejším počasí na ČT1 (v cca 19:45) Ti pošlu sms či zavolám.
Navrhni sem místo srazu a směr, jestli to trochu půjde (nejen vnější podmínky), vyrazil bych někam na Křižníkovi. V poslední době jezdívám o víkenu až kolem poledne na 2–3 hodinky. Teď jsem v Ostravě a netuším, jak to bude 31.12. a 1.1. v Brně v lese vypadat…
Ja vyrazim nekam kazdopadne a vypada to, ze zase sam. Jestli to stihnes, ozvi se mi na mobil, psal jsem ho tady o par prispevku vys. Cau
Teda dneska jsem byl ráno na chvíli v lese, přivez jsem si parádní jelito na prdeli (skluz na ledovce) a nemít bika oblatníkovaného jak IPCHO, byl bych jak to prase… Tušil jsem to radši jsem ti ani nevolal. Do zítřka to asi lepší nebude …
Ja sebou taky jednou prastil, ale bez jelita. Nakonec jsem jezdil asi tri hodky, docela to slo, Obrany, Bilovice, Ricmanice, Kanice, Ochoz, Muchova Bouda, Mar. udoli, centrum , a vypadal jsem fakt jak prase krizeny s krepelkou (hodne kropenatou) :o) A jestli preziju dnesni oslavy, tak rano v 10 na Svobodaku i s kolem :o)))
Hned bych se k vám přidal, ale osud tomu nechce, včera mi umřel tlumič na fullovi(reklamace) a ochořel jsem i já sám. Někdy příště…, jinak jezdím denně ,hlavně dopoledne.
Když budu na Svoboďáku, tak Ti zavolám na mobil a můžeme od přehradní hráze pokračovat chvíli někam v terénu (nejlépe Trnůvka – Mor. Knínice – kolem dokola po úpatí Kuřimské hory – Česká – M. Hora – Krpole – já Lesná). Předpověď je ale déšť a po ránu i ledovka, takže na 3 hodiny to moc nevidím.....