Jedete na poslední závod Galaxy série 2007 do Soběslavi? www.galaxy-bike.cz/serie.. Letos se jede i jako mistrovství ČR MTB IT www.itchallenge.cz..
Jedete na poslední závod Galaxy série 2007 do Soběslavi? www.galaxy-bike.cz/serie.. Letos se jede i jako mistrovství ČR MTB IT www.itchallenge.cz..
Jedu jedu… doufam, ze nebude pocasi jako je ted
jaka je trasa? je technicka anebo skoro silnice?
to by mě taky zajímalo, jeslti je jetelná na trekingovym kole, budeme na prodlouženej víkend v třeboni, to nei tak daleko..
z Trebone to budes mit tak 40 kilaku (kazdorocne jezdim do Sobeslavi prave od Trebone). Trasa narocna neni. Je to naopak hodne rychly. Zezacatku dost polni cesty, kousek takova jakobysilnice a pak lesni cesty s korenama a tak. Proste vsechny druhy terenu. Na trekingu se to samo da, ale ten jeden dva lesni sjezdy asi nepojedes tak rychle no. Ty jsou spis az ke konci.
já nejezdim rychle ani normálně :-) Ale uvidím, navrhnu to naší skupině, která má v sobě tři skutečně náruživý a jednoho závodivého cyklistu
No nevim nevim, sice je to az na dva useky po sirokych cestach, ale nektere jsou dost kamenite a rozbite, ne ze by se to na treku nedalo, ale moc vhodny to neni, rozhodne to nepujde jen naplno
Ja teda na treku resp. crossu jezdim, ale mam tam 1.9" pneu a mam z toho udelany 29er bike a jsem an to zvykly, ale pokud jezdis na biku a prejdes na trek s 35mm pneu, tak se budes trapit
Jinak muj pocit je, ze je to spis jeden z tech narocnejsich zavodu, ten najezd je vesmes v pohode po rovine, ale pak to kolecko pres nedvedice, zelec a radimov zadna litacka neni
Uz jsem si to asi trikrat sjel mimo zavod, ale bohuzel zaznam z GPSky jsem ztratil, takze sice bez profilu, ale jen nastrel trasy muzes videt zde: www.gps-routes.info/ (po zavode to sem asi dam, zrejme si GPSku vezmu sebou)
letos asi vynechavam :-( chjo, tenhle mam snad nejradsi :-(
ja taky vynecham .. sice uz mam povoleni jezdit na kole po tom zraneni, ale zkusil jsem takovej mensi zavod v Knezicich a vubec mi to nedelalo dobre, proto uz letos asi nepojedu zadnej zavod .. :-(