ahoj znát eněkdo značku rámu genesis? Budu teď kupovat kolo s timlhe rámem a moc nevim nikdy sem to neviděl, tak se chci zeptat jestli to někdo znáte tak jak si ta značka asi stojí:) dík
ahoj znát eněkdo značku rámu genesis? Budu teď kupovat kolo s timlhe rámem a moc nevim nikdy sem to neviděl, tak se chci zeptat jestli to někdo znáte tak jak si ta značka asi stojí:) dík
No, moc valný mínění sem o nich neměl, ale todle vypadá good…
jo ještě mi sem připište jestli si mylsíte ž eje to dobrá koupě, budu to mít za 22000 ale budu tam mít jiný kola náby onyx a ráfky mavic 317 a dráty dt swiss
Když si představíš, co jinýho bys za tu cenu měl, tak je to jistě dobrej kauf.
Doufam, ze tam nebudes mit plaste, co jsou na obrazku:)
no budu tam mít něco podobnýho, ale to hned vyměnim pláště už mě tak nevytrhnou, jinak je to ale fajn si myslim za ty peníze
Rozhodne to vypada skvele, za ty penize se neco lepsiho bude spatne hledat, zalezi jak bude fungovat ten ram.
Pokial viem, tak je to vlastna znacka siete Intersport, rovnako ako Tecno na lyze/ostatne sporty.
jo prej to kupoval někde v intersport
Taky jsem to videl v Intersportu, ale tam meli hlavne takovy ty supermarketovy modely. Pro mne se tim tahle znacka radi nekam po boku Olpran, Dominator, Madison a spol. Tim netvrdim, ze kola Genesis je spatna, ale proste mam k supermarketovym kolum odpor.
to je nějaká odpružená silnička ?????? Proč takhle przníte ty kola. By mě zajímalo, kdy konečně všichni pochopí, že 2,1 a 100mm je opravdu základ :o)
No, myslím, že za ty peníze to vypadá super!
Jo, ještě dodatek- taky si myslím, že jsem tu značku zahlédla v jakémsi hypermarketu- no, souhlasím zcela s yettim…i když jak jsem napsala výše-nevypadá to zle…
…doporučuji velmi důkladně zkontrolovat rám!
A taky vidlici a tlumič, a hlavně původ kola!
no sam robim v intersporte a mozem len potvrdit co tu uz bolo napisane.Je to to znacka ktora sa da zohnat len a len v intersporte a preto je aj velmi tazke hladat informacie a tychto ramoch.je to podobne ako s vela inymi znackami co predavame ktore su dostat len v IS. Neviem ako je to konkretne s ramami bajkov ale napriklad spominane lyze tecno pro vyraba slovinska firma elan akurat vychadzaju pod inou znackou a tym padom je mozne dat na ne lepsiu cenu.Ono pri lacnejsich modeloch vsetkych tychto znaciek je vidiet dost lacny vyzor a dba sa hlavne na to aby sa pri vyssej kvalite dalo konkurovat hypermarketovym ponukam (lyzi, bajkov , tenisovych rakiet) Zaroven vsak musim napisat ze drahsie modely sa nedaju porovnavat so svojimi supermi vo svojej cenovej kategorii – tu totiz podla mojho nazoru vyhrava ponuka intersportu!!! Sam jazdim bajk z intersportu, konkretne minulorocny bajk Genesis G-max gama na vybave deore/deore LX.(no je ale pravda ze som to kupoval hlavne preto ze bajk mi predtym ukradli a za tento som v prepocte na CZ zaplatil okolo 10k:D) S ramom som spokojny len zvysne komponenty by som okamzite pomenil pretoze maju hrozny design a starsnu hmotnost:D(komponenty ako predstavec atd…znacka Cytec, zmenil som uz kolesa, a brzdy) Ten tvoj bajk ak bude v takej vybave ako je na obrazku tak by som za tu cenu vobec ani nerozmyslal…Jednoznacne ber. P.S.: to co som tu povedal neberte ako reklamu alebo nejake vychvalovanie znaciek.Ja sam by som si napriklad lyze tecno v zivote nekupil pretoze mam k tymto znackam velky odpor(k znackam intersportu:D a seci v nasom obchode ma poznaju ako cloveka ktory vsetko ohundre:D).Ale s bajkom som po roku stale spoko.
este snad daj si pozor aby to nebola nejaka corka z rakuska alebo nemecka, lebo vela bajkov tejto znacky sa do cesko-slovenska dostane prave takto:D
tak já to prubnu a když to bude stát za prd tak vyměnim rám jinak je na tom kole všechno good takže to už mě nevyvrátí
Sice neznám, ale vypadá to krásně (kór za tu cenu). A jestli je to v záruce, tak není co řešit …
666er for ever!