• Darkson

Po přečtení další diskuze na téma bike X silnice mne napadlo udělat anketku: Vlastníte jen bike, jen silničku nebo obojí? Pokud oba, jaký je procentuální poměr hodin strávených v sedle obou ořů? Pokud jste majitely jen jednoho stroje, uvažujete případně o koupi druhého?

0 0
    • Darkson  

já mám zatím jen bika, ale eventuálně přemejšlím i o koupi nějaké starší silničky

0 0
    • Seveřan  

Vlastním oboje. Silnice v týdnu. Bike o víkendech + dle nálady.

0 0
      • Mucha  

jj, plně stejný je to u mě – přes týden silnice, přes víkend bejk. Ale … bych řekl pravdu … přes týden už teď většinou nemám čas … :)

0 0
    • MARIN  

Mam jen MTB Pokud bych nekdy posetril tak 30k,– tak bych silnicku poridil (ale radeji to vrazim do upgrade MTB:)

0 0
    • cabbage  

vlastnim full fungujici jako silnicka:-))

0 0
    • aortacek  

Třetím rokem bika, předtím silničku – tu už nemám a neuvažuju o ní.

0 0
    • Lance  

oboji,ale uz to nijak neprozivam,prachy do toho nevrazim

0 0
    • fousac  

oboji.. ale stejne stravim cca 4× vic casu na biku…

0 0
    • Belial  

6 let siliničku, pak konec. Teď 6 let MTB, ale znovu uvažuju i o silničce. Jenom nechápu jak jsem byl schopný našetřit na silničku se 105, ze školního kapesného, před cca. 12lety. Teď, když vydělávám bych si nemohl dovolit ani tu Soru :-))

0 0
      • Lance  

:-) taky mi to tak pripada a to tam mam ultegru, nevim kde je chyba:)

0 0
    • Beeda  

oboji, posledni dobou sedam na bika jen a zavodech, nebo o nem kecam v hospode:-)B.

0 0
    • quassar  

Silnicku uz mam deset let, bajka jsem koupil loni v srpnu. Planuju nakup novy silnice. A co se tyce stravenyho casu v sedle, je to tak 1:1

0 0
    • Man  

Mam silnicku, fulla a HT s pevnou vidlou. Teraz najviac jazdim silnicku, ale moj plan je – cez tyzden silnicke, pretoze nemam vela casu a cez vikend bike podla nalady.

0 0
    • Tumig  

Mám jen MTB. Je pravda, když občas vyjedu s kámošem, který jezdí na silničce nebo na trekingu tak za nim dost funím. Ale ja se pak zase bavím, když se dostanem do pěkného terénu. O silničce zatím neuvažuju, MTB mi přirostlo k srdci rozhodně víc.

0 0
    • mastihuba  

mám jen MTB, ale neznamená to že bych nejezdil po silnici. Silničku si pořizovat nehodlám. Měl jsem ji párkrát půjčenou od bráchy a kromě toho, že rychlej jede nevidím žádný jiný výhody. :))

0 0
      • Lance  

no a to je prave ta vyhoda,ktera je tak velka,ze dalsi vyhody uz nepotrebujes:))))

0 0
        • mastihuba  

no me se na tom kostitřasu ty naše silnice zdály moc díravý, možná je to u vás lepší :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Daf  

Mam jen MTB a jezdim na nem vsechno.

0 0
    • Brouk_Pytlik  

85% silnice, 15% na bajku.

0 0
    • vrazdit  

mam bika…ale kdybych mel zbytecnych 30 tisic…tak si silnicku stejne nikdy nekoupim :))

0 0
    • rock  

Jen MTB. A kdybych měl těch min. 20 000 volných, vrazím je do biku …

0 0
    • orca  

Mám jen bajka .Silnice je mým snem neb mládí mě odkojilo na silnici. Ale stále mě odrazuje kvalita silnic 2–3 třídy . Takže min 2–3 roky rozhodně nekoupím…A pak se uvidí…

0 0
    • BH  

vlastnim silnicni kolo (70%) i MTB(30%) procenta vyjadruji rocni pomer ujetych km na jednotlivych typech kol.

0 0
    • czertd  

Vlastním jak silničku 60% tak MTB 40%. Obojí má něco do sebe a překvapilo mě jak mě sinička chytla. Nezdá se to, ale je na ní něco opravdu zvláštního.

0 0
    • Otaku  

2× MTB, silnici v planu nemam

0 0
    • vašek1  

Mám oba Bike 100% v zimě. Léto 50:50

0 0
    • icewind  

baik

0 0
    • M@rtin  

Silnička 95% – Bike 5%

Vzhledem k pokročilému věku si říkám, že když jsem na silničce vyrostl, že je blbost to měnit když se mi to tak líbí.

Bike: mám FS ale chci to vyměnit za HT abych se u těch několika příležitostných bikemaratonech tak nedřel a taky trochu vylepšil výsledky.

0 0
    • Fugas  

Mam 3 biky a jezdim jen na nich(občas i po silnici). O silničce určitě neuvažuju.

0 0
    • o.t.  

Mám jen bike, o silničce neuvažuju, protože mi jízda po silnice příjde asi tak zábavná jako pozorovat jak schne lak a taky mi trochu vadí, když se mě někdo snaží zabít :)

0 0
    • Vrci  

Mám jen silničku o MTB neuvažuju.

0 0
    • pavelr  

Mám silničku a bika. Loňský poměr ujetých km: 803 ku 6292. Dneska bych už silničku nekupoval, možná krose.

0 0
    • Petr_67  

Měl jsem asi 8 let silničku i bika. A protože jsem zjistil, že na silničce se po těch našich dírách nedá jezdit a na biku zase strávím méně času, tak jsem se rozhodl koupit krose. Snad to byla správná volba, to ukáže čas..

0 0
    • Novak27  

Dle bratrů Husitských – podobojí :o)

0 0
    • TNT  

ted mam jen bike, ale zacinala sem na silnicce.

0 0
    • Eila  

bike a silnice, a na jizdu vede jednoznacne silnice:-)

0 0
    • Kikinka  

ja mam zatim jen bike, ale o silnicce zacinam taky pomalu uvazovat, kvuli najizdeni kilomtru :D

0 0
    • ddd - andy  

Oboji. A pokud k biku zapocitam i sjezdaka tak je to tak 40%silnice 60%biky.. :-)

0 0
    • vlk  

mám bika a pro sebe neuvažuji o koupi 2-zatím.

0 0
    • dada  

odkojen silnickou, nyni z donuceni – auta, diry, kamenite cyklostezky – zakoupil sem novy kros a sem nadsen! Na silnice seru, jezdim v prirode huraaa!

0 0
      • McBlacky  

no jo tvůj přerod v bikera je finančně náročnější, příští rok HT a další rok Full :)))

0 0
        • Alibaba  

Nějakých 15let bike (i když první model Velamos byl spíš pevnější Ukrajina s tlustýma kolama ;), před tím Pionýr, Favorit a kolo po dědovi. Silničku jsem zkusil jen jednou a dodnes si pamatuji každou díru v asfaltu.

0 0
        • dada  

Jo mas pravdu ale prave finance sou problem full bude az nasetrim 123000 na Prophet 2000-ja ho chci!!!! A to nebude za 2 roky. Nebo to proste pritahnou ze statu za 2000 USD…

0 0
    • black.horse  

u mě ten poměr je asi 99,9998% MTB a 0,0002% silnice… nejsem stoprocentní, protože v šestý třídě mi na škole v přírodě kámoš půjčil na 5minut starýho favorita… a já poctivec to klidně přiznám:-)))))))))

0 0
      • micro  

ja sem neco podbnyho. limitne se blizim 100%. na silnici sem jel asi pul hodiny v zivote , kdyz sem na dvou nahradnich MTB pretrh retez. A potom sem vjel do diry se silnici a sel sem pesky, :-)))

0 0
        • goofy  

Jo jo… Taky tak. Na silnicce jsem jel jenom chvilk, kdyz mipujcil strejda jeho cerstve dostavenou… No a pak sem mu pujcil bajka, a uz taky jezdi na MTB… :o)

0 0
    • jecnak  

Bika + zimaka se slickama a pevnou vidli. Silnicku planuju casem taky. Mozna uz letos.

0 0
    • preacher  

MTB i silnice, čas strávený na MTB je tak 80 %.Silnice je jen jako doplněk......

0 0

100% Bike

0 0
    • widlicka  

Ja mam bajka a cestacik ma laka asi tak ako novy vysavac…

0 0
    • wroum  

mam 2 biky a silnici.

xc full – cca 15% fr full – cca 84 % silnice – zbytek :-)

0 0
    • MartinXC  

HT Bike 2×, Full Silnice od 2004, docela mě teď drží. Poměr hodin nevím, poměr km z compu je 1:2 Bike:Silnice.

0 0
    • biker007  

v pulce breazna sem opridil silnici, takze uz mam oboji. na biku ted jezdim jen zavody, zbytek na silnici. davam si i nejaky silnicni zavody, ma to taky neco do sebe:)

0 0
    • Jogador  

Oboje, ale bike: silnička je 1:0, už tu přes 2 roky stojí

0 0
    • Geralt  

Mám oboje. Přes týden do práce a z práce a po práci bike, o víkendu s kamarády silnička. Odhaduju tak 60% silnička a 40% bike.

0 0
    • Hanysek  

Jen bike (2×). Teda kdyz nepocitam staryho favorita.:) Zatim nic neplanuju.

0 0
    • hydrant  

Mám léta silnici, taky zimáka ( silnici ), ještě ergáč ( na něm silnici ) před televizi. Teď nově bika, ale silnice se ani za nic nehodlám vzdát, pokud budou trochu peníze, tak plánuju na příští rok dokonce koupit novou a strávený čas dělit cca napůl mezi silnici a terén.

0 0
    • wraftler  

trialovy bike – 70% FR HT – 30%

0 0
    • zwwak  

Obojí. Silnice 80%, bike 20%. Víc mě baví silnice.

0 0
    • vozejk  

silnice 95%,bike 4%,draha 1%

0 0
      • Dejv  

Mam oboje ,poměr km letos 35% silnice x 65% bajk. Kdyby byli silnice v lepším stavu tak je to možná obráceně.Bajk spíš o víkendech,silnice převážně v týdnu.

0 0
      • McBlacky  

drahá nebo dráha?

0 0
        • wroum  

na drahou je jedno % malo a na dráhu az moc…

0 0
          • Vrci  

Záleží, kolik to jedno procento na drahé představuje km :-)

0 0
            • Darkson  

to je pravda, jeden kilometr na silničce se nedá srovnat s jednim kilometrem na drahý..a i časově je to náročnější

0 0
              • wroum  

ale taky o to zabavnejsi :-)

0 0
              • McBlacky  

máš na to nějakej vzorec? :)) td mě napadá, že kocour v RD měl pěknej termín -pánevní výpad :)) takže by to nakonec spočítat i šlo.

0 0
                • wroum  

co to brat jen podle casu a tepaku. vzdalenost neni smerodatna :-) dulezity je dojet do cile :-)

0 0
                  • McBlacky  

nuda v práci co :)))) to já jentak aby se to dalo napsat do tréniknového deníčku, takový ty počty jako 1km běh = xkm kola apod :))

0 0
                  • Darkson  

taky je pravda že vzdát před cílem závod)nebo i trenink) na biku neni taková ostuda jako na drahý :-)))

0 0
    • tjuren  

Oboje. Silnice od roku 1978, bike od roku 1997. Pomer v km S/B 3/2.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.