jaky byste mi doporucili tepak do 1500 ? uvazoval sem o sigme PC15, co na ni rikate, nebo mi prosim poradte nejaky lepsi. dik moc
jaky byste mi doporucili tepak do 1500 ? uvazoval sem o sigme PC15, co na ni rikate, nebo mi prosim poradte nejaky lepsi. dik moc
kdyz chces tepak do 1500 tak to stejne nebude zadny zazrak, tak bych rek ze ti muze stacit nejaky treba s penny,giga sport apod. treba za 500. ja mam treba polar s120 a zjistuju ze by mi bohate stacil nejakej supermarketovej
Tu sigmu si koupil bratranec zeny a je s nim moc spokojeny, ale osobni zkusenost s nim nemam…
sigma dobra. kvalitni. dobry servis. doporucuju.
Mam sigmu fit watch za 1890,– a pro mně je tam opravdu zbytečně moc funkcí. Stačí nějaká sigma do 1200,–, třeba PC9
Horsi povrchovka, jinak zkusenosti dobre a aspon dvakrat napsane v historii:o)
rozhodně bych bral tu o Sigmu PC15, dá se sehnat na netu za nějakých 1260,– Káčé třeba tu: kupkolo.cz/product_info.php?cPath=67&products_id=895
a kdyby si měl zájem nakouknout do manuálu k Sigmě PC15 tak tu: www.bike-eshop.cz/…&dotaz=bonus
tady je i product demo, tam si mužete vyzkoušet ovládání hodinek, a to je perfektní. www.sigmasport.de/…pline/pc_15/
moc se mi líbí, asi si ho koupím za tu cenu je skvělý
ja ho mam vyhlidnuty na bagbike.cz/?cmd=813 za 1200. ale podle výše mé budoucí finanční injekce se rozhoduju mezi batohem s camelbackem a tim tepakem.
čoveče tak to je asi nejnižší cena cos našel, díky!
no vhledem k tomu kde ji našel se ani nedivím :o)
proc se ani nedivis? nejake blbe zkusenosti s tim obchodem?
myslím že pohoda! bral jsem už od nich a naprostá spokojenost!
Prave ze naopak;-)
tak se trochu rozepiš…
ten batoh chceš brát jaký?
batoh asi deuter SUPERBIKE S a vak Source 3l viz.:www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… a k tomu tepaku: ja mam vyhodu ze si tam muzu zajit osobne takze neplatim nic za postovné. ;-)
to já budu objednávat ale pořád i s poštovným je to na pohodu ta cena :-)
ještě se zeptám, dá se někde koupit ten batoh Deuter Superbiker S na netu v eshopu? Bydlím v takové pr**li a po okolních cyklošopech valný sortiment nemají..díky
tak to bohuzel nevim, jednoho času ho měli v akci v hudy sportu v ostrave, tak potichu doufam že ho tam maji este ted.
našel jsem to, dá se koupit tu: www.hudy.cz/…etail_ls.asp?…
ale jak jsem ho porovnával se svým Boll Bedouinen zdá se mi ten Deuter ještě větší :-O a težší! Tak nechápu proč je tak „zázračný“ chtěl jsem měnit ale nebudu, nechám si svého Bedouina :-D www.boll.cz/index.php?…
ten co si našel neni ten co myslim, je to větší verze. www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… tam na jedne fotce de videt cast toho batohu je to superbike S. ten boll tez neni spatny, kolik te stal?
bral jsem ho tu: www.bartsport.cz/…boll-bedouin a stál 1390,– bez rezervoáru. Mám modro-šedou verzi :-)
mohl bys mi hodit fotku jak vypada v te modre a jak vypada vevnitř? byl bych ti vděčný
snad to bude stačil, ale horší kvalita, fotil jsem to ve vaně a bylo málo světla…kdybys chtěl lepší fotky napiš mi do mailu a nafotím to zítra znovu někde venku.
další
ještě jedna :-)
poslední
dik moc. tyhle fotky stačí. ještě něco máš vak 2 nebo 3 l a když ho tam dáš plný je tam ještě dost místa? třeba na bundu nebo 0,5 l s jonťákem nebo 2 × 0,5 l a nějáké jiné blbosti? dik moc. jinak začíná se mi líbít víc než ten deuter jo a jak sedí na zádech?
no zatím rezervoár nemám :-( ale dá se na tom www.bartsport.cz koupit vak Boll 2,5l jinak myslím si že se tam vleze jakýkoliv i od jiné firmy.
ono zkus se podívat i na to www.boll.cz :-)
Kup Sigmu PC15 www.bagbike.cz/?…
Že si tak přesvědčený :-)
už to tu šlo… :-D
Noa co? Chtel vedet jakej by jsme doporucili tepak a tohle je muj nazor. Jestli chces slyset pochvalu, zes byl rychlejsi, tak ti ji klidne napisu.
jo napiš mi pochvaluuuu :-D
jinak jo, myslím si že ta Sigma PC15 je dost dobrá volba.
Fakt ses dobrej, ze jsi me predbehl. To jenom tak nikdo neumi, fakt ses king. Klanim se pred tebou;-)
dííííky! s toho budu žít týden :-)))
Mel jsem trochu jiny typ, ale unavou se vylomily plasty co drzi reminek – myslim ze tomu neudelalo dobre pouzivani v zime na bezkach a skialpech. Je to neopravitelny, ani ne 2 roky pouzivani. Na zimni sporty bych bral neco jineho, ale zas za tu cenu…
co záruka, to by ti měli uznat ne?
Jsem byl dnes v Penny a maj tam tepák za 399,–, co jsem rychle kouk na krabici, tak to snad umí i holit:-)
Tak to snad umí každý slušný tepák :-)
Vcera navecer jsem tak nahodou navstivil Penny market a ten tepak me fakt zaujal, tak jsem nevahal a vzal ho:) Ma vsechno co potrebuju, podsviceni, budik, datum, hodiny, stopky a hlavne vsechny ostatni funkce, co ma spravny tepak mit. Taky nechybi drzak na riditka a 2 roky zaruka. Navecer vyrazim ozkouset…
Jeste jedna fotka:
tož napiš zkušenosti, má to aspoň tepové zony a prům a max tep, jestli moc věcí ruší ten signál atd.. bo za 400 kc se to da. dik
No jeste jsem ho poradne nezkousel, ale ma to prum, max, min, tep, ruseni uvidim casem. Mam ho teprve cca 6 hodin.
jo a kolik to ma funkcí??
cca. 14funkci.
tak doufam že ho budou mít i v penny v ostravě
Unas jeste meli cca. 4 kusy.
tak co? maš už nějaké zkušenosti??
tak sem si kupil tu sigmu pc 15 za 1200, měří slušně, ale se*e mě že jí nemůžu otestovat bo venku prší
Sigma je vodotěsná až do 3 metrů, takže můžeš testovat i kdyby moc pršelo :-)
asi mu nejde o vodotěsnost sigmy ;-)
Já vím, jsem ho jenom chtěl trochu popíchnout ať jde testovat :-)
dneska sem pral věci a navíc nemám šustku , takže bych promok
jo jo, jsem na tom úplně stejně jako ty. Jel jsem dneska venku, začalo kapat, tak jsem to zběsile otočil a valil na druhou stranu od mraku :-)