No kolo je to nádherné
Jako singlespeed či s řazením v náboji bych to bral, :-).
Presne tak – kdyz uz neco „divnyho“, tak poradne.
To by mne zajimalo jakou to ma vyhodu. Myslim, ze to akorat dost blbe vypada
Chtělo by to zkusit :-))
„Biky s 29“ kolem v předu a 26" kolem vzadu spojují to nejlepší z obou světů. Větší kolo vepředu zaručuje lepší zdolávání terénních nerovností a překážek, zatímco menší zadní kolo dodává potřebnou akceleraci, kterou postrádají biky s 29" kolem vzadu. Takový bike snadněji stoupá v technických pasážích a lépe drží stopu v zatáčkách. Jediným problém je nutnost vozit sebou dvě velikosti duší"
Přesně tak. Experimentuje se s tím čím dál víc. Jen nevim, zda-li GF už konečně pustí do světa nějakou tu sériovku.
S tou duší bych to jako až takový problémn eviděl. Na devětadvacítku se dá nasadit i šestadvacítková duše, natáhne se úplně v pohodě.Osobně vyzkoušeno.
no pockej, gary par seriovek uz ma, teda nevim, jestli se prodavaj v cechach, ale tady je dost popularni jeho singlespeed RIG, seriove se delaj hardtaily a myslim ze i fully. tady je na vyber 7 biku
7 odkazů sem ;-)
To jo, ale já myslel něco 29"/26" nebo teda obráceně.
trek bude mit 26/29 hardtail v modelech 2007
teda obracene…29/26
To sem chtěl vědět. Kolik bude stát ?
tak to netusim, pocitam 1100–1200 dollaru, tezko rict
To se možná i prodá ;-)
Takový bike musí být do stoupání uplně dokonalost. Zvlášť když se ti to začne stavět na zadní :).
To už je věcí geometrie. To snad maj chlapci pořešný…
v prudkym stoupani predni kolo prakticky nepouzivas :-) ,nechapu, proc by melo byt vetsi kole lepci ??
jo tak tohle vypada jako poradna uchylarna :D ale jestli to ma opravdu ty jizdni vyhody .. tak bych se klidne stal uchylnym :)))
To asi hodně lidí.
Jizdni vlastnosti by me opravdu zajimaly…dost mi to pripomnelo, jak si ty spravny hip-hopperi davaj na auto velky kola dozadu a mensi (ale stejne porad kola jako krava) dopredu…aby to proste bylo cool:-)))
jj,ze stejnyho duvodu to delaj i u dragsteru:-))
ona to zas takova novinka, Specialized daval na bighity (nevim jestli jeste dava) 26" palcovy kola dopredu a myslim ze 24" dozadu.
Ono je to hezke, ale Carver Bikes pokial viem nema prave socialne orientovanu cenotvorbu
neni to tak zly: 399 dolaru za ram, 1495 za titanium
Myslim, že by nám ten rám mohl klidně svařit i někdo v čechách.
Určitě, ale geometrie by byla ryze na tobě. Dodat Barešovi či jiným rámařům „technický“ výkres.
geometrie by se někde opajcla, nebo bych to ušil sám :P by se pak vidělo, kdo je nejlepší rámař :-D
povesil jsem na stranku vytah ze srovnani 26 a 29 biku, ktere vyslo v MBAction: www.blog.bikeusa.cz/index.php?…
Tohle už tady dávno je :-)