Nevite prosim nekdo o nejakem solidnim svetle, ktere hodim na riditka o prumeru 3 cm? Neco jak je napr. Author A-X 5 RAY? proc to delaj vsichni na tak maly prumer? dikes. P.S. do praveku nejdu!
Nevite prosim nekdo o nejakem solidnim svetle, ktere hodim na riditka o prumeru 3 cm? Neco jak je napr. Author A-X 5 RAY? proc to delaj vsichni na tak maly prumer? dikes. P.S. do praveku nejdu!
ale v rozumne cene do petikila!!!!!!!!!!-+
Vybodni se na světlo na řídítka. Já si na noční jízdy pořídil čelovku (to je takový světlo co máš elastickými pásky přidělané na hlavě) a jsem max spokojenej. Kam koukneš tam to svítí. Nasvěcuješ zatáčky, přímo před kolo nebo víc do dálky. To je komfort k nezaplacení.
no jo ale ja vozim prilbu!
Já taky. Bez přilby nevyjíždim. Dá se to ale vyřešit různými způsoby. Nejlepší je to uchytit na přilbu, což se mi po pár pokusech kdy to sjíždělo povedlo takovým způsobem, že už nesjíždí. Je to ale přilba od přilby. nebo můžeš využít větrací otvory na uchycení. Je toho dost. Já mám přilbu MET a čelovku Petzl Myo XP. Tuhle čelovku můžu jen doporučit. Vodotěsná, super dosvit (je tam luxeon), malá spotřeba, lehounká a perfektně sedí. Má nastavitelný různý síly svitu + blikačku. Asi nejlepší čelovka co jsem kdy měl.