Nevite nekdo, kde bych si mohl nechat profesionalne narovnat patku o CrMo ramu? Jde mi o lepsi reseni, nez od oka priohnout … Mam vazne podezreni, ze je krapet ohla a proto mi to radi tak jak radi, tedy spise neradi :-) Lokalita Praha a okoli. Diky!
Nevite nekdo, kde bych si mohl nechat profesionalne narovnat patku o CrMo ramu? Jde mi o lepsi reseni, nez od oka priohnout … Mam vazne podezreni, ze je krapet ohla a proto mi to radi tak jak radi, tedy spise neradi :-) Lokalita Praha a okoli. Diky!
mozno mrknout do historie. Jinak ti srovnaji(pokud to neni ohnute prilis) v kazdem servisu kol, ktery je vybaven pripavkem na rovnani patek, napr. Kovys, park tool…Coz vetsina servisu ma v zakladni vybave. staci zajit do nejblizsiho servisu v tvem okoli a zeptat se, ach jo..
Do historie jsem letmou koukal a nic a zkusenost s tim, ze by kazdy cyklo servis mel odpovidajici vybaveni mam osobne spatnou … Slysel jsem neco o tom, ze by se to melo delat na nejakem specialnim pristroji, do ktereho se upne kompletne ram … pochybuji, ze by toto mel kazdy servis ;-)
www.parktool.com/…s/detail.asp?…
Takhle vypadá zařízení od ParkTool , ale s těma servisama je problém ne všude je mají, doporučuji telefoní seznam a obvolávat, kde to mají.
tak to jsi slysel spatne.pripravek je pomerne jednoduchy. nasroubujes e do oka patky pro prehazku a pak se pomoci paky patka „tvaruje“ tak aby kontrolni doraz , ktery je umisten na pripravku dolehal na rafek po celem jeho obvodu.
Svitava je řeka řek!