Nazdar. Aké plášte by boli dobré do blata, do lesa atď.? Ale zase aby niečo vydržali aj na asfalte. Rozmýšlal som nad Ritchey Z-Max comp. Dik moc
Nazdar. Aké plášte by boli dobré do blata, do lesa atď.? Ale zase aby niečo vydržali aj na asfalte. Rozmýšlal som nad Ritchey Z-Max comp. Dik moc
Jsem zvedav kdo mne sežere, ale mam Schwalbe Black Jack, jsou 2.1 ale v realu rozhodne užší než třeba Maxisy 2.1. Blato, les spokojenost a když se dobře nahustí jedou i po silnici
Mám taky Black Jack Light 2.1 – jsou ale užší a bohužel se mi z něho mají tendenci vytrhávat jednotlivé figury tak, že jsou potom vidět vlákna pláště. Teď mám na předku Ralpha a dozadu hodím taky něco jinýho, protože se mi podařilo Black Jacka zničit jízdou po prázdném kole. Buď zvolím kombinaci přední Nobby Nic, zadní RR, nebo na obě kola hodím Ralphy. Dnes jdu do bikezone, tak uvidím za kolik tam budou mít NN, jinak bude Ralph…
Z-Max není úplně ideální do většího bahna. Je to držák, vyhrabe se skoro všude. Do bahna je lepší trochu řidší vzorek. Z-max se trochu více zanáší, déle čistí. Z řidšího a hrubšího vzorku se dá např.: Hutchinson Mosquito a další.
lehce podhusteny mosquita gold jsou do mokra a primerenyho blata to nejlepsi co jsem vozil. sice jsou 2.0 a relativne balony, ale maji vybornou adhezi i trakci. na sypke sotoline prekvapive klouzou vic nez by clovek cekal, na asfaltu vzorek mizi pred ocima.
Z-maxy mám 2,1, v blátě i v lese pohoda. Čistí se dobře, majitelé mohou vyprávět o blátě pomalu až v nose :)). Někdo psal že dobře jedou po asfaltu, já takový pocit nemám. Je to holt subjektivní hodnocení.
Maxxis Medusa 1.8, do bláta a mokra super, i do lesa v pohodě. Trochu horší na sypkym povrchu.
Tež mam z-max comp, je dobry do všech možnych sra*ek a vpřehu podrží. akorat musim koupit s kevlarem, bo ten plast nenarvu na ráfek mavic 321 disc.
Ja jsem pro IRC Notos, na blate pohoda a jinde se taky neztrati.
Tady ty kendy vypadaj dobře: www.eobchodnidum.cz/…2-cerna.html
tohle má být do bláta?????
Napadlo mě několik povrchů, ale přiznám se že bláto na tyhle pláště ani náhodou ..
jasně, spíš bych šel do maxxisu: www.cyklo-online.cz/…bozi-647.htm perfektně drží na zatáčkách a na štěrku.
?
no dobrej plast me prisel hutchison buldog ale bohuzel 2,1 jinak jezdi 1.9 michelin x-comp za 300 blato sucho, podrzel me i ted v brne a to byla mala baheni koupel