Nazdar, chci se jen zeptat. Mam vidlu Manitou AXEL elite a pri zabrzdenem prednim kole je ve vedlici citet mala vule. Chtel bych vedet jestli to je normalni, ci nikoliv. Dik
Nazdar, chci se jen zeptat. Mam vidlu Manitou AXEL elite a pri zabrzdenem prednim kole je ve vedlici citet mala vule. Chtel bych vedet jestli to je normalni, ci nikoliv. Dik
Vozis kotouce?
Jj…hydraulicke Deorecka. Ma to nejakou souvislost?
No tak to je jasny:-))) Si pis ze to ma slouvislost. Axel je maslo. Jak dlouho ji jezdis a kolik vazis?
Mam to ted nove. Jeste jsem nezkousel jina kola, takze jsem nemel moznost srovnani. Je to tedy normalni jo? :o)
No, normální to nejni. Pokud je to nový, tak bych to reklamoval…
Pokud mas kotouce tak vakl se ti udela casem skoro na kazdy vidli. Pokud to mas ale novy, tak to v poradku neni…
vakl :-) je normální u nškterých vidlic, zvlášť s kotoučema ..
Ok…dik. Jsem nevedel jestli to mam jit reklamovat nebo co. Nijak mi to nevadi, takze pokud se to nebude zhorsovat, bude to dobry :o)
Kámoši mají taky Manitou Axel a jsou to vidle na prd.Naprostá nespokojenost.Vůle jak kráva a to nebrzdí kotoučema.Tuhle vidli bych v životě nebral.
A je to opravdu ve vidlici? Neni to v hlavovem slozeni?
Martinkaa má Axela 2003 a má nalítáno cca 20tis kilometrů a je bez postřehnutelné vůle.
Na malinkatou vůli ti při reklamaci řeknou, že je to normální. A až bude větší, tak že je to běžné opotřebení. Ty kotouče jsou pro to záhul. Buď sundáš přední kotouč a vidlice vydrží o poznání déle, nebo koupíš časem lepší vidlici.
Ale dočetl jsem se tu, že vůle u nových Splice dovozce řeší opravou, nebát se toho a zkusit to. Dokonce myslím že na to upozorňovali, že vidle s vaklem co tam být nemá jde do kytek.
Máš pravdu, taky jsem hnedka po koupi (vakl) posílal svou Splice do Progressu a za měsíc byla už zpátky v pořádku
Nejdriv bych zkontroloval, jestli to nahodou neni vule v hlavovem slozeni, pripadne konusech, a pak bych to reklamoval, pokud je vidla nova. kamos ma nalitano na Axelu Super se 120mm zdvihu uz nejaky ten kilak, a vuli jsem nepozoroval…
Zdravím,
Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám zde.
Už nějakou dobu mám vakl ve vidlici, dříve jsem s tím jezdil, nebyl moc velký, ale teď je solidní vakl i do boku, ty nohy „lítají“ tak 2mm do boku a 3mm dopředu a dozadu (odhadem samozřejmě). Když jezdím, slyším takové ťukání železa o železo. Je bezpečné na tom ještě jezdit? Jde mi o to, aby se třeba nevylomily ty nohy nebo tak.
Vidlice je RockShox DART 2
Díky za pomoc.
bezpecne to neni spis vzhledem k tomu, ze clovek nema dobrou kontrolu v terenu diky vaklu… Ze by se nejak rozlomila apod. bych nerekl…
s vaklem je imho na zlomeni nachylnejsi, protoze dostava hafo vetsi razy nez bez vule.
NEní to náhodou hlavové složení? :)