prosím vás ve starším čísle cykloservisu (nevím číslo) psali o sedle, které mělo ve střední části otvor a zespodu tam mělo takové lamely, aby to vhánělo vzduch do toho otvoru a chladilo to při jízdě.Nevíte jak se to sedlo jmenovalo.
prosím vás ve starším čísle cykloservisu (nevím číslo) psali o sedle, které mělo ve střední části otvor a zespodu tam mělo takové lamely, aby to vhánělo vzduch do toho otvoru a chladilo to při jízdě.Nevíte jak se to sedlo jmenovalo.
nebylo to tohle? www.specialized.cz/…_bgsport.jpg
má konkrétně s tímhle sedlem někdo zkušenost?
Jezdila ho moje žena, byla s ním dost spokojená. Asi po 8 kkm napraskl obvodový plast vzadu a jedna půlka sedla maličko poklesla. Lamely skutečně nabíraly vzduch a hnaly ho nahoru (což bych teda v zimě zrovna nemusel…)
Ja ho vozim uz dlouho, je docela pohodlny, ale ted mam na jednom kole kratce WTB Speed V a to mi sedne jeste lip. U toho speslu zadny zvlastni vetrani nepozoruju
ne tohle není ono. je to podobné. ty lamely byli trochu víc vepředu a předek to mělo z nějakého jiného materiálů proti sklouzávání.nejsem si úplně jistý, ale asi bylo na triatlon.
jo reklamujou to v pelotonu a velu
a můžeš mi napsat jak se jmenuje?
tohle? www.triexpert.cz/index.php?…