nevite prosim vas nekdo, jestli a pripadne kdy priblizne dela Superior podzimni vyprodeje? Diik
nevite prosim vas nekdo, jestli a pripadne kdy priblizne dela Superior podzimni vyprodeje? Diik
co vím, tak superior už je dávno slevněnej a celkem slušně probranej........
a od kdy. Nevis?
ne oficiálně, ale jednotlivý prodejci už slevnují.....
se omlouvám za tu hrubku :o)
me jde spis o ten oficialni vyprodej. Jestli teda mivaj
co chceš za model ?
ten tvuj „lehce ojetej“
Tak ten možná eště je, ale takový ty „most popular“ jako 870d a 920d nejsou už od dubna, května. Proto SUPERIOR žádný výprodeje nedělá, poněvač nemá na co :-)
Tak ten možná eště je, ale takový ty „most popular“ jako 870d a 920d nejsou už od dubna, května. Proto SUPERIOR žádný výprodeje nedělá, poněvač nemá na co :-)
uvazoval jsem prave o tom 920D :-)
Njn, teď už to jen vymámit z toho, kdo to má na skladě. Brzy už mi přijdou specifikace 07, nemůžu se dočkat. Mám zálusk na 650ku + bych to doplnil o kotouče :-P
jako jeste me napadnul Pells, ale myslel jsem si, ze Superior pujde snaz sehnat. Mysleno jako ze Pellsy snaz vyprodaj
Něco se najde, ale možná bych počkal na Sportlife.
tak jako ja to bral, ze bych zkusil jeste jestli budou slevy. V podstate bylo a je rozmejsleni mezi Superiorem, Pellsem a Konou. No ale Superior je tedy asi ze hry
Zeptej se Adama, nebo eshopy toho taky musej mít spousta…
tak jako na e-shopech by problem byt nemel, to jsem se koukal. Ja chci ale radsi z normal kamenyho kramu co nejbliz okoli, aby pripadne nebyl problem s reklamaci a opravama
Nevim kdo u vás prodává Superior :-(
tak tady znamej, co prodava kola, tak mahlavne Meridy, Galaxy a obcas miva i ty Superiory. Velo Sport Pavel Krupicka (Benesov u Prahy) S Pellsem by taky nebyl problem
Taxe zeptej P.Krupičky kde bere ty Supíky a pokud to má z nějakýho velkoobchodu (jako že asi ano, páč na stránkách Supíka není uveden), tak je šance.