Kdy je vhodna doba kupovat letošní modely? Resp. kdy začnou v obchodech výprodeje?
Kdy je vhodna doba kupovat letošní modely? Resp. kdy začnou v obchodech výprodeje?
:D
:-D
Uz třeba scott nabízí 30% slevu od cervna .
ja nevim, ale 30 a vice procent jsem videl akorat tak v banerech
u kol s rozumnyma velikostma max 20, spis 10, myslim, ze na slevy muze cekat clovek co potrebuje velikost jinou nez beznou, mozna lepsi cesta bude predobjednat si kolo z nove kolekce, tam mam pocit jsou taky zajimavy slevy, i kdyz osobne nemam vyzkouseno
Třeba na Koloshopu už výprodeje 2013 modelů byly/jsou.
Tady je vyprodej kol 2013 se slevou a odprodej testovacek 2013:
Hm, kdyby tam jako testovačky vyprodávali normální kola a ne ty silničky s horskejma pláštěma.
co to k…va je??? Kdo toho trance naboural že je tak pozohýbaný?? To je fakt humus :-/
Ty jsi blesk, rok staré kolo a pro tebe novinka :)
No jako viděl jsem ho letmo na test-festu ale to jsem si nevšiml jak je to hrozně hnusný :D
ve skutečnosti to nevypadá tak hrozně ale nic pěknýho to taky není :D
No je to hrůza, hlavně když vidím ten úhel sedlové trubky, tak je to dobrý adept na prasknutí rámu :)
Prasknuti bych se az tak nebal, vic me na takto polozenych sedlovkach stve ztizeny vyber vhodne velikosti.
Tak prasknuti bych se rozhodne nebal, asi vi proc to tak delaji… velikost je stejne nejlepsi napred vzdycky vyzkouset.