tak co, kdepak jste narazili na nějaké zboží za zajímavou cenu? Hoďte do placu nějaké dobré tipy. -)
tak co, kdepak jste narazili na nějaké zboží za zajímavou cenu? Hoďte do placu nějaké dobré tipy. -)
a tady: www.duoline.cz/ treba na vanoce
ja bych prosil tu asiatku vpravo dole!
je tvoje, ja beru zbytek
lesbička?? :)
jj, uz to tady deklarovala nekolikrat;-)
ale vkus má dobrej :o)
Olympikus ve spálený ruší prodejnu. Mají tam zlevněné botky. Já osobně mám tu značku moc ráda, líbí se mi design, ale je to spíš obuv se sportovně-elegantním vzhledem do města. Trekingové boty bych si od nich nekoupila, málo držej. www.olympikus.cz
že bysme ti připsali malé bezvýznamné plus?;)
oni delaj trekingove boty??:)))
říkají tomu tak… www.olympikus.cz/…trekking.htm
jo tak tyhle „trekingove“ boty mam na krame se slevou,kdyby nekdo chtel!:)) za 990Kc:) (PC 1890,–)
no tak ty tam maj právě taky za 990 :)
a sakris:) my jsme je hodily na tuhle cenu nezavisle:)
Kdyz ses u zdroje, nevis kolik stoji ty Denver (Casual)? Dik
kde máš krám? v ULu?
Nechci moc prudit, ale já si jedny koupil za 499 a přítelkyně pro jistotu taky, tomu se říká výprodej, a ne jen nějaká nevýrazné snížení ceny :o) Jinak Olympicusy jsem standartně kupoval za cenu kolem 1200…
to mi rekni co je od olympikusu elegantni… horsi uz je asi jenom vjetkong
mmm už mají spíš sportovní vzhled, máš pravdu. dříve mívali víc bot přímo do města, k normálnímu oblečení.
To je vyprodej nebo imitace?
Imitace ceho?
Imitace slevy…se mi ty ceny zdaj takovy, jakoby to melo jenom vypadat jako sleva…
No, od cloveka, co do byznysu vidi, bych cekal jinej nazor. MOC ze 70 na 60 mi neprijde jako uplne nezajimava sleva.
To netvrdim, ale nazyvat to vyprodejem…no…druha vec je ta, ze se to proda… :o) Tady v CR jsou proste vyprodeje vnimany jinak nez na zapad od nas (a to myslim i na zapad od Vas…ne jenom nas :-D)
No ale téměř stejnou slevu jsem teď dostal na předobjednávku na nový model Cubu 2007, tedy jen o malý chloupek menší – byla 10% (z 69,5 na 62). A ještě to má tu výhodu, že teď jsem platil jen malou zálohu a celý kolo budu platit až na začátku roku. A to nemluvim o tom, že ceny 2007 jsou navíc za stejně vybavený model levnější než ceny 2006 (o cca skoro dalších 10%), což letošní modely zase více znevýhodňuje a žádá větší slevu.
Takže z tohoto pohledu jsou ty slevy fakt malý. Původně jsem měl ve výběru i Fluid one, který se mi taky docela líbil, jenže by musel po slevě stát o dalších 20k méně (tedy 50k), abych o něm uvažoval.
třeba tadyk: www.e-vanoce.cz www.prsten.cz www.vltava.cz
…bych dodal, ze vetsinu lidi nebikovy zbozi nezajima. (To ted nemyslim jen na tebe)
opravdu??? a kolik je jich už nade mnou, máš to spočítané?
Vzdyt pisu, ze to nemyslim jen na tebe.
jo to je slušnej závodní stroj. Akorát ty pláště :/ a dal bych rohy
jaké by si tam dal pláště kdyby si to kolo měl?
IMHO je to u takéhoto šitového rámu jedno, stejne ti praskne a nádeje na reklamáciu veľmi malé. Hovorím z kamarátovej niekoľkonásobnej skúsenosti (3× a dosť…) Stejný rám, akorát s názvom Sabotage a v inej farbe.
nevěřím že by mi praskl. kolik váží kámoš? já jsem muší váha-75kg