No řekněte, kdo z nás hobíků by si tohle moh dovolit :-)
No řekněte, kdo z nás hobíků by si tohle moh dovolit :-)
ty voe držte mě, tak to je moc tady končim to vůbec nemá cenu už nějak pokračovat :o)
Nemám slov..já stěží seženu nový řeťaz ;))
vis jak se mu s tim musej rezat zatacky? to se zarizne do asfaltu a muzes naklanet klidne i 90 stupnu.
leda lempl…:o)
Slyšela jsem o něm již dost:)))))))
pride mi ta fotka ako zmontovana:D
Já bych brečel… new.mtbs.cz/obrazek.html?obrazek=msmx06_gal-23.jpg
Slušný tým má přece 4 tis. na ráfek ne. :-)) A on toho sponzora má.
takhle sem jel,když sem prodřel ráfek …ale na zadním. Jede to slušně,akorát to hlomozí :)
new.mtbs.cz/Zavody/Mistrovstvisveta/msmx06_cl.html
…Švéd Fredrik Kessiakoff, jenž stále čeká na velký triumf.
Bohužel se nekonal ani ve Francii, protože píchnul a jelikož ztratil bombičku, nemohl přední kolo dohustit. Rozhodl se pro radikální řešení – sundal plášť a pokračoval jen na rávku. „Myslel jsem si, že depo bude blíž, ale nakonec jsem na ráfku absolvoval 15 kilometrů,“ říkal v cíli zklamaný – až třícátý, ale přesto se svým výkonem spokojený Fredrik.
je to frajer pro mě vítěz :o)
To je fakt – spousta jiných by to zabalila
nevim proc ??? sponzora nemam ale na barumky za 150kc jeste narozdil od nekterych dokazu usetrit :D :))))))
Kdyby nehonil gramy a mel tam bezdusak tak se mu to nestane ;)
lehce nechapu co tim chces rict…
já bych řekl, že tím chce říct to, co řekl. nechápu, co nechápeš :-)
tak tohle nechápu :-))
Nechápu, co nechápeš na tom, že někdo něco nechápe. To se snad pochopit dá, ne??:-)
No mně přijde uplně nepochopitelný aby někdo nechápal něco tak pochopitelnýho :-D
taky mi přijde pochopení nepochopení pochopiteplého pochopitelné
..pochopitelného…:-)))
Pochopitelne!
kapišto? :-D
…ted sem se ztratil :-D
Co nechápeš? Co ti je na chápání pochopitelného nepochopitelné?
Ať žije čeština ;-)
Jaká čeština?? Nechápu.
nechapes? pochop ze nic tak nepochopitelnyho to neni., staci se snazit to pochopit a treba pochopis, jak chapat nepochopitelne. uz chapes? ne? chopte se ho pochopove…
Jo takhle!! Tak to chápu. Díky za vysvětlení!!
neni zac. pochopitelne.
to sem mohl tušit, že zas někdo nepochopí zcela pochopitelné. já ty lidi přestávám chápat.
Tak to je pochopitelne ze nekdo nepochopi neco tak uplne trivialniho. Je to prilis jednoduche a dnesni mozky jsou zvykle na slozite konstrukce ala zpravy TV N@VA.
hehe, nj takle minulý rok někdo dojížděl dolomiten men, akorát brousil zadním. taky sem čučela, asi se mu to vyplatí dojet no :)
Nevim jestli to bylo loni ale mozna jeste driv takhle dojel Kondis – v tom zaverecnym sjezdu fakt mazec!
taky sem si pak uvědomila že asi dřív, už nějak ztrácím přehled, rok dva sem tam… :)
Jak kur** ty SL,to je banan:((
mno, na drasalovi jeden nesponzorovanej, taky s defektem, bezel 5 km. mimo jine i total 2km sesup po asfaltu :-)
Maso, ja jsem jen dojizdel Spindl na prazdnym v semi a stejne me to trochu mrzelo … :-)
hmm hezka fotka jak daleko to mel do cile? neco podobneho sem videl na oderske mlynici 2004 borec jel par km do cili po prazdnem plasti a jak to rezal po korenech a sutrech