Zdravím. Chtěl bych poradit s výběrem nových kol. Zatím jezdím Fulcrum Red Power 29SL. Chtěl bych, něco lepšího. Cena tak do 7000kč. Mám 80kg. Poradite někdo?
Zdravím. Chtěl bych poradit s výběrem nových kol. Zatím jezdím Fulcrum Red Power 29SL. Chtěl bych, něco lepšího. Cena tak do 7000kč. Mám 80kg. Poradite někdo?
čistě můj názor: buď přihoď ještě cca 3 000,– nebo si nech co máš…
+1
Už jsem rozhodnut, že tyto kola půjdou z domu. Jen chci poradit s výběrem nových a dle zkušeností lepších kol.
Fulcrum má na letošek nový model Red Power 29 HP. Pokud by ta hmotnost byla reálná, tak za 6k podle mě super.
+1
Mě se líbí třeba tyto. http://www.kupkolo.cz/…-der_z92481/ ale nemám s nima žádné zkušenosti. Hlavně těch 24 drátů vzadu.
myslím, že se tu určitě najde pár lidí, ve kterých se začíná vařit krev, jakmile o nich jen zaslechnou :D (ne, tyhle vážně ne:)
Škoda jsou fak pěkná
U 29 jsou stejné problémy jako u 26 kdysi v počátcích?
no popravdě jsem se možná unáhlil, protože vycházím jen z těch problémů x let zpět a prostě už je mám v paměti uložené jako šunt. je možné, že už je to jinak
Myslím, že není. Každopádně škoda. Jsou krásné, cena fajnová, ale kvalita…
Že by tu nikdo neporadil nějaká slušná 29 kola?
zaplést třeba ztr no tubes (typ ráfku dle využití) na dt swiss 350. Sice trochu pres rozpocet ale pro rusaki dobrý! :-)
Poradil bych. Mezi 7–8 tis. ti místní zaplétači (v Pze osvědčený Hnoj) udělaj kola, který nebudou mít 1890g jako ty Vikingy za 6 a půl (!?!?!), ale kolem 1500 g, náby Novatec, dráty Sapim Race a ráfky doporučím Ryde Trace XC nebo Trail, zatím se všem velmi osvědčily, na bezduše fungujou supr a držej, přitom cena stejná jako ZTR, ale hmotnost trochu jinde.
Přesně nad tímhle přemýšlím na F29 ty Ryde trace XC21 29 mají super váhu (podezřele), ale neznám nikoho, kdo je má. Nemáte někdo zkušenosti nebo nějaký kontakt na někoho, kdo je má, byly by to kola čistě na závody a nejsem žádné pírko mám momentálně 88Kg, ale v sezoně bude méně rozhodně ;-)
Predpokladám, že asi chceš niečo ľahšie
Ráfy: WTB KOM i21 príp. Frequency i19
Náboje: Novatec 811SB/881SB + 812SB/882SB
Výplet: Sapim Race, príp. niečo obdobné 2–1,8–2mm
Niple: Alu
Hmotnosť by mala byť asi niekede okolo 1600g
a co tyhle. http://www.kolokram.cz/…-1512mm.html
má už s něma někdo zkušenosti?