Cau lidi. Dostal jsem za ukol vybrat co nejlepsi horsky kolo na normalni jezdeni (zadny zavody jen rekreacni jizda) do 15 000Kc. Velikost tak kolem 20–21". Nejlepe ted v nejake sleve. Posilejte sem linky at to muzu zkouknout. Diky moc
Cau lidi. Dostal jsem za ukol vybrat co nejlepsi horsky kolo na normalni jezdeni (zadny zavody jen rekreacni jizda) do 15 000Kc. Velikost tak kolem 20–21". Nejlepe ted v nejake sleve. Posilejte sem linky at to muzu zkouknout. Diky moc
hm… tak dik za pomoc :-(
to vis, tady neradi… www.bike-forum.cz/…2/forum.html#…
koukni na www.kupkolo.cz tam maji ted celkem slusny ceny apachu a supu, bacha apache je desne kratkej
Tebe funguje No Saing asi dobre, tak preco nie tiez Luzifera? alebo toho noveho karbonoveho, nech ho niekto otestuje :)
No jo, ale ja za 15 000 KC chci cely kolo.. ne jen ram :-) To bych se s Karbonovym No Saintem asi nevesel ze :-)…ale jinak se mi moc libi :)ú
projed shopy a neco peknyho se najde na Supy sem ted koukala sem www.rajsportu.cz/…jizdni-kola/
Mrkni na Canyon, mají tam ještě ve výprodeji Yellowstone 4.0 za 599,–€. Vybavení přehazka XT, zbytek Deore + kotouče Juicy 3
no to bych rekl ze uz je trochu mimo – 17000 jen prepocet na eura, k toumu skoro 1500 postovny balny + prevod penez, za ty prachy sezenes imho u nas lepsi kolo
www.kupkolo.cz/…Tomahawk-X.7 tohle mi přijde jako dobrá volba ;-)
za ty peníze je to podle mě úplně jedno, vidlice budou stejně nefunkční, osazení hodně podobné, váha vysoká.......tak ať si vybere to co se mu(jí) líbí, to co bude v potřebné velikosti…jediné čemu bych se vyhnul by byly kotouče v téhle cenové hladině, jinak je to IMHO jedno :o)
Zapomínáš na Mongoose Amasu comp, za 15 se Splice, v deorečku a Avidy BB5, event. za 16 Shimano 525, bohužel modely 2005 a 2006, letošní je naprd.
Zavolej do Cykloadam a poptej se na letosni Supy jestli jeste neco nemaj. Pak bych prosel cykloshop.cz. Rozhodni se podle vybaveni a jak se dotycne/mu libi. Podle me neni moc co resit, pokud se vyhnes klasicky predrazenym znackam jako Trek, Scott, Spesl apod. tak to bude nekde na Deorku…
Trek 6000 2007 na Deore s hydrama Avid 3 www.kolokolo.cz/…k-6000-2007/
Trek 4500 2007 na Deore bez hyder, ale levny www.kolokolo.cz/…k-4500-2007/
Vidlice u obou stejna (RS Dart 2), tzn. nic moc, ale ma funkcni nastavitelne tlumeni…
Toto jsem vcera videl v Hypernove za cca 15 www.olpran.cz/…006-mtb.html?L=1 a tohle neco pres 12 www.olpran.cz/…isc-mtb.html?L=1
Diky vsem za snahu … inspiraci mam, Kde hledat vim, spis sem myslel jestli nekdo nahodou nenarazil na neco co se neda nekoupit. Diky :-)
Spesl Hardrock XC. www.cyklo69.cz/…a/prodid-56/ alebo www.cyklo69.cz/…a/prodid-57/
20% slevy inzeruje Šírer. Mrkni na www.sirer.cz/index.php?… Myslím, že by se tam dalo vybrat. Otázkou je, co je ještě skladem.
Cau… Kamarad se se mnou radil ohledne XC kola okolo 15 tisic, po chvilce hledani jsem mu doporucil Marina Hawk Hill (www.marinbikes.cz/…_hill_se.htm). Nenapadlo by jeste nekoho neco?
Kdyby nekdo mel chut, tak prispejte.
nebo pokud touží po kotoučích www.bradsky.cz/index.php?…
Parádní kolo! Taky jsem ho už někomu doporučoval, ale teď jsem si na něj nevzpomněl. Za tu cenu není co řešit. Pokud sedne geometrie.
Známej sháněl něco do 20.000, tohle jsem mu taky nadhodil, že za zbytek může ještě vylepšovat apod, nakonec koupil nějakou snad odlehčenou Meridu se Suntourem asi za 19.000 – on má asi 100kg, tak jsem na to zvědav.
Resp. teda na jeho 100kg jsem mu nejdřív doporučoval něco jako Mongoose Amasa Comp nebo Kona Hoss.
Pokud by na tom nedělal psí kusy, tak ten rám by vydržet mohl. Na vidli by to rozhodně chtělo 32mm nohy. Má je ten SR? Ovšem za ten cenový rozdíl mohl tunit až by se hory zelenaly… Nechápu, proč nevzal toho Moaba…