Mate nekdo nejake zkusenosti s temahle nabojema? Celkem o nich uvazuju, ale jen ciste teoreticky :-) ja totiz ani nevim kolik u nas stojej… Zatim mejma favoritama jsou DT Cerit- Disc. Jak to vidite i ohledne techto nab? Dikes…
Mate nekdo nejake zkusenosti s temahle nabojema? Celkem o nich uvazuju, ale jen ciste teoreticky :-) ja totiz ani nevim kolik u nas stojej… Zatim mejma favoritama jsou DT Cerit- Disc. Jak to vidite i ohledne techto nab? Dikes…
Videl jsem diskove XC, predni asi za 2400Kc, zadni nevim (nebyla videt cenovka,ale tipuju tak 5–7tis.).
Aha… :-
Náboj Hope Bees na přední kolo bez přírub jsem koupila v zimě v Brně – zlatá barva, 32 děr, 135 g. Tento náboj měli ve slevě, nebo? o něj lidi neměli zájem. Původní cena 2999 Kč, po slevě 1999 Kč. Nechtělo se mi dávat za přední nábu DT Hugi v té době 3000 Kč a 2000 Kč bylo optimální. Mají tam i zadní náboj ve zlaté barvě pro ráfkové brzdy – původní cena 7999, nová cena 4999 Kč. Z toho je vidět, že cenově to vychází minimálně na DT Hugi 240 + příplatek za značku – asi podobně jako Chris King nebo Tune. A navíc se takové náby dost blbě shání…
Dik za za odpoved! Ty ceny jsou tak trochu z jinyho sveta…takze to neni nic pro me… Koukam ze zustanu u toho DT Cerit. Jinak jake mate s nima zkusenosti?