Uvazuju o koupi tohoto kola. Ma s nim nekdo nejake zkusenosti. Nebo – doporucili byste neco jineho?
Uvazuju o koupi tohoto kola. Ma s nim nekdo nejake zkusenosti. Nebo – doporucili byste neco jineho?
Jo…mam zkusenosti s lonskym 870d a je bezva…neni co zkazit
Já si ho koupil dneska, zítra si pro něj jdu, tak až vyzkouším, napíšu
Jestli kvalita toho kola od Superioru bude stejná, jako kvalita toho, co jsem koupil pro ženu před 14 dny, tak potěš tě pánbůh. Jen namátkou – nenamazané a rezavé čepy brzd, přesmykač namontovaný cca 1,5 cm nad velkým převodníkem, ohnutá patka přehazovačky, vložky v rámu (duralový rám) se závitem pro upevnění košíku jsou v rámu volné. Kolo má dvojité ráfky, velovložky byly úzké a úplně nezakrývaly díry v ráfku = při nafoukání hrozilo proražení duše o hranu díry v ráfku. No děs.
jen pro upřesnění za kolik to kolo bylo, a taky bacha na to že ta tohle může prodejce nevhodným složením/skladováním, protože od dodavatele to dostane v krabici :-)
Bylo to kolo za 5.000, ale přímo z velkoobchodního skladu, tudíž zabalené v krabici, tudíž originál přímo od výrobce. Takže to ojebává přímo výrobce = Superior. A mám obavu, že jejich přístup k výrobé bude stejný, a? se jedná o kolo za 5.000 nebo za 80.000. U té montáže jsou furt stejní lidi.
no já si tohle nemyslím, s podobnou situací jsem se setkal např: u authora, levný kola prostě jebou to se jim nevyplácí se s tim mazat …
Co mám zkušenosti s Authorem tak jseou všechny kola po vytažení z krabice smontovaný (prakticky seřízený) poměrně slušně, bez rozdílu ceny.;
kolo za 5000, ty se budeš rozvádět? .-) já mám tohle kolo už přes rok a naprostá spokojenost
Tak to byla výprodejová akce modelů 2003, tam už se není čemu divit.
U mnoha kol dodaných v krabici se musí přecentrovat kola, zkontrolovat úplně vše, nastavit, apod.. Je to spíše vizitka prodejce… .