Nevíte, prosím, kde,případně jak by se dalo podle čísla rámu zjistit o jaké kolo-výrobce, typ se jedná? Dostal jsem nabídku na koupi starší silničky, je přelakovaná,nejsou na ní tudíž původní nálpky výrobce. Dík
Nevíte, prosím, kde,případně jak by se dalo podle čísla rámu zjistit o jaké kolo-výrobce, typ se jedná? Dostal jsem nabídku na koupi starší silničky, je přelakovaná,nejsou na ní tudíž původní nálpky výrobce. Dík
obavam se, ze zde neni reseni nalezu praveho vyrobce. kazdy vyrobce si razi sva cisla dle svych norem. jeste jsem nezazil, ze by se dle cisla dala poznat fabrika…
Spíš mě zaráží to, že někdo prodává kolo a neví ani značku rámu. To je divný, ne?? Jinak pokud se jedná o starší rám tak tam občas výrobci vyrazili kromě čísla i svou značku. (Já má na své silničce vyraženo na druhé straně než číslo „Dancelli“) A poslední dvojčíslí většinou udává rok výroby, ale není to pravidlem. A odborník by leccos poznal i podle trubek. Taková Merida je nezaměnitelná…
Koukal jsem na to,na druhe strane neni nic (natož výrobce) no aposledni dvojcisli je 53 tz rok vyroby to asi taky nebude ;o)) P.S. to kolo ten clovicek dostal od nejakejch znamejch a on na kola neni tak se ho hodla zbavit-proto nevi co je to zac.Díky za vaše poznatky…
Zkus se zeptat policajtů … třeba Ti dají kromě informace o výrobci také adresu majitele, misto a dobu krádeže. ;)
;o)) jj to vis ze uz jse koukal do evidence kradenejch kol.