Jaký levný, třeba i jednosezonový tlumič? Potřebuji něco pořešit, než našetřím na něco lepšího. prosím neradte mi že mám koupit něco lepšího hned… Nějaký RST, DNM a jestli nevíte kde? PS: Benest ne, je drahý. Dík
Jaký levný, třeba i jednosezonový tlumič? Potřebuji něco pořešit, než našetřím na něco lepšího. prosím neradte mi že mám koupit něco lepšího hned… Nějaký RST, DNM a jestli nevíte kde? PS: Benest ne, je drahý. Dík
ja jazdim RST 22 180mm olej spruzina je celkom OK ale aj tak pojde prec bude meneny za DNM ST8RC len neviem kedy.. (niesu peniazky) :-)
jestli je ti benest drahy, tak levnejsi je snad jenom rst-22 kolem 2k… co vim tak dnm jsou kolem 7k… benest za 4k mi prijde asi stejne jako nejlepsi reseni…
aha uz vidim.. tak dodatek, to rst se dela v 180mm (185??)… (bez zaruky)
nebo koupit neco v hypersamoscce, vyndat tlumic a zbytek do srotu… :))
No RST jsem viděl na cyklosvec.cz, ale s roztečí 185. Ale 165 se taky dělá. Je to RST 58 za 1500,–Kč. DNM maj u nás v místním krámu za 1900 Kč, ale rozteč 145 mm. Na netu jsem na něj nenarazil.
Ty tlumice z hypersamosky nejsou tlumice,je to jen pero bez tlumeni,po najezdu na hrbol skaces jeste pet minut jako perak
co treba X-Fusion Shox?
XF Glyde R pružina – olej, regulace útlumu, rozměry: 165/38 a 190/53 cena 2860,–
Jsem tam kouknul. Nemůžu to najít. Prosím o info… Dík
je to jen v ceniku, o info si asi budes muset napsat
Nikdo neví kde sehnat DNM?
V Praze v Razzu maji tlumice Motion, Mel sem konkretne Firewall, vysel me bez pruziny na cca 2000, neni to zlej tlumic a sezonu ti urcite vydrzi, urcite lepsi nez ty nejlevnejsi DNM, Koukni na http://www.motion-suspension.com
V Razzu už tlumiče pro kola nevedou. Mají jen pár náhradních dílů, ale tlumiče už prostě mít nebudou.Byl jsem tam osobně.Proto jsem měl vyhlédnutý ten X-fusion (mimo v RB je i na stránkách bikeshop.cz).Nakonec mě Bartosz přemluvil na vzduchový SW XA za 3.500,–Kč.