Kutilové, při opravě defektu se mě podařilo dost krutě poškrabat display tacháče. Nemate vyzkoušené nějáke triky či nápady, jak to alespoň mírně spravit… Dík za příspěvky.
Kutilové, při opravě defektu se mě podařilo dost krutě poškrabat display tacháče. Nemate vyzkoušené nějáke triky či nápady, jak to alespoň mírně spravit… Dík za příspěvky.
Opravit nevím, ale znám prevenci: Kup v nějakém PC krámku fólii na palmtopa, vyřízni správný tvar a přilep na dosud nepoškrábaný komp. Používám na digifo?ák, telefon, polar – naprostá spokojenost
Na mobily se prodava nejaka brusna pasta, kterou chvili po displeji tres (hadrem) a vyhladi se to. Ja jsem ji nezkousel, ale kdyz jsem byl v Pakistanu, kamos si takhle nechal vyhladit sklicko od hodinek – primo na ulici mu to borec lestil takovym piseckem a sklicko bylo po chvili jako nove. Fakt jsem cumel.
Pouzij zubni pastu a kousek hadriku. Ja takhle uspesne vylestil poskrabany displej u mobilu.
Nekdy je to ale vazne drina, zubni pastu bych spis pouzil na dolesteni, ale jestli ho ma poskrabanej do hloubky, tak je lepsi vzit to nejakou hrubsi brusnou pastou a pak to teprve dolestovat …
Je to drina, ale funguje to :)
Souhlas, zubní pasta je blbárna, ale zas ti nehrozí že to totálně odepíšeš. Mám zkušenosti i s modelařením a méně je vždy více.
muzes bejt rad ze sis ho jenom poškrabal,ja ho zlomil,myslim display,tak ze nevidim ani pulku cisilek :( budu muset koupit novej
Já bych to viděl špatně. Nejlepší je přelepit nový displey rovnou nějakou průhlednou páskou nebo tak něco a pak máš alespoň nějakou ochranu. Já u staré SIGMY také čumím přes škrábance…
Zdravím, tu pastu použijte na finální vyhlazení. Jinak doporučuji návštevu modelářského obchodu a ptát se na jemnou brusnou pastu Tamyia (tuším obchodní název Tamyia Conpound nebo tak nějak). Používá se to na leštění poškřábaných kabinek modelů. Systém aplikace je stejný jako u pasty, případně vám ochotně poradí každý prodavač.
Děkuji všem za rady, první zkusím zajít k modelářům a pak pro flórku… pak napíšu jak to dopadlo