cau lidi shanim tesneni k formuli racing(k vetsimu pistu…) kde se to da v praze sehnat? mate zkusenosti se servisama na hydra brzdy? maj nekde veci na formule? jak se chovaj j lidi v razu k zkaznikovi? kde je vlastne razzo? -ulice… moc diiik
cau lidi shanim tesneni k formuli racing(k vetsimu pistu…) kde se to da v praze sehnat? mate zkusenosti se servisama na hydra brzdy? maj nekde veci na formule? jak se chovaj j lidi v razu k zkaznikovi? kde je vlastne razzo? -ulice… moc diiik
http://www.razzo.cz/ , ale to stejne nenajdes, kdyzs nenasel web.
no tak ten sem nasel ale adresa ta nesedi(tam to neni…) a o koloech(brzdach) na tom linku nic neni nebo jo? milit se muz… sem lempl… ale ty.....
sem si nemyslel ze ti nekdy podekuju ale ta chvile se opravdu stala dik sem ti svazan:)))
Podle tyhle mapky to ale ten kdo to tam nezna, najde taky spatne. Je malo podrobna. Kdyz vyjdes od plav. stadionu v Podoli smerem do centra ne Modřanskou, ale Podolskou (ta, kterou se přijíždí autem před bazén), tak je to kousek.
Ses Lempl ( milit=mylit, ne?:))
nie ako sa ti paci pravopis po slovensku:)
Tak to se omlouvam, sem si nevsimla, ze ses slovak :-D
A gdo to ma este poznat, gdyz jediny slovo slovensky bylo milit !!!!!
A jeste z Prahy :)
Jo :)
ja ze su slovak? ja su ze slovacka :)))))))
A skama?
to nedokazu rict…:) to takle pojedes z Ase rovne na namesticku zahnes doleva, 2. do prava pak to budes rvat 136,5 metru rovne za budkou uhne do leva a pak to muzes vzit 1. lesem(delsi ale stoji to zato:) 2. po silnici 16. tridy je to horsi jak lesem ale da seto..... po brodu kterej navazuje na obe cesty pojjedes az do ceskejch budejic, tam to vezmes do liberce a to uz si co by letadlem doletel od prahy z ty to das jakoby na moskvu..........
hele kde sem to skonil? jo u moskvy… hele kdyz jezdys ten dh a 4× tak to mi muzes urcite doporucit linky a ramy shanim neco levnyho na zacatek(podminkou je ze to musi bejt ocel…:) dik jo jeste shanim nejaky husty brzdy… diky
Prdel si delej z plasteliny!
tak pán by chtěl něco na DH a 4X, to už ti XC s náma nevoní, no počkej! pro tebe bych doporučil Sobi 20, brzdy si tam namontuj z pincka…
Sobi 20, ne pockej to se mi plete. DaBomb CR8 nebo Black Horse.
V razzu maj suprovyho mechanika na brzdy – nechal jsem si je dat do kupy (formule). Rozumi tomu teda o hodne vice nez lidi v bikeranchi :-) Navic VEDI kde a jak se serizuji desticky…
Ja muzu doporucit :-)