mam jen dotaz, jestli se da sehnat jenom leva klika, když se mi ji podařilo zničit, nebo jestli mě čeká nákup komplet talíře i s klikama? diky za odpověd
mam jen dotaz, jestli se da sehnat jenom leva klika, když se mi ji podařilo zničit, nebo jestli mě čeká nákup komplet talíře i s klikama? diky za odpověd
me se uz dvakrat povedlo u nas v servisu „vysomrovat“ (zadarmo :) jednou levou kliku a jednou komplet obe.. nejaky noneme hlinikovy lehce jety, ale jako zachrana v nouzi postacujici… vse 175mm na ctyrhran… takze zkus nejakej servis, treba neco mit budou a odprodaji… :)
Cau mam LX 175mm 4 hran, asi 4–5 let stara, porad pouzitelna, jestli jsi z okoli PHA, LBC, JNA tak ti ji venuju…
jo to by bylo super, jsem z Prahy, dojedu kam budeš potřebovat a vemu ti za to něco hezkýho
ok, budu to mit, ale az po vikendu, mam ji doma v JNA, posli mi tel. kontakt na beeda@post.cz at to dojedname. b.
mam doma dutou deore, cca 3 roky stara, 4 hran. [Plzen].
Jen me tak napada. Obyc leva hlinikova klika na ctyrhran stoji od cca 170Kc mozna levnejc. Mysleli jste taky na to, ze nektere firmy maji otoceny ctyrhran jinak nez Shimano? Jen aby pak nejezdil na klokana :)
:-)))) dobre si predstavit obe kliky stejne orientovane… to neni klokan, ale parni valec. :o)
Takhle to pry zkouseli triatlonisti:)
jojo na Beskydu sem loni jel s Vabrouskem majici neco takovyho ve stredu, chvilu slapal normalne, chvilu obema a chvilu mu obe nohy visely dolu jen tak. divny…
no ani sem na to nemyslel… ale kdyz sem si vsim, ze ty uhly sou nejaky divny, tak mi to doslo… :) a upaloval sem schanet druhou kliku.. :)
Tak je se jeste pridam. Da se sehnat nekde leva klika ale na ISIS?