caues, poradte mi jak mam dat poradne plast do rafku. At se znazim jak se znazim tak to porad haze (na výsku).Zkousel sem malo nafouknout porovnavat ale stejne to je nekde nad ryskou a zase nekde pod…predem dik za odpovedi.
caues, poradte mi jak mam dat poradne plast do rafku. At se znazim jak se znazim tak to porad haze (na výsku).Zkousel sem malo nafouknout porovnavat ale stejne to je nekde nad ryskou a zase nekde pod…predem dik za odpovedi.
Zkus mýdlo. Tam kde je to pod ryskou patku namaž mýdlem(tekutým), trochu to nafoukni, usaď a dohusti. Mě to pomohlo..
Ja treba delam to, ze plast podfouknu a potom se projedu jenom tak par desitek metru a von si nakonec sedne. Akorat dej bacha abys neprocvak dusi.
Taky se může stát, že si to nesedne nikdy a budeš muset pláště prodat nebo vrátit. Do starých ráfků na MTB jsem nové Rubeny prostě za žádnou cenu nedal. A to nebyly žádné extra super, za asi 150Kč. Ale hold na široké ráfky se asi pláště nedělají nebo nevím. Tak jsem tam musel vrátit staleté KENDY – origoš.