Máte někdo nějakou zkušenost jak spolupracuji véčka od Mrázka s brzdovejma pákama? Je jedno jaký k tomu budu mít, nebo podle čeho vybírat? Doporučuje Mrázek něco? (na jejich stránkách jsem nic nenašel…) Díky.
Máte někdo nějakou zkušenost jak spolupracuji véčka od Mrázka s brzdovejma pákama? Je jedno jaký k tomu budu mít, nebo podle čeho vybírat? Doporučuje Mrázek něco? (na jejich stránkách jsem nic nenašel…) Díky.
Si delas srandu?
Co je špatně?
Naprosto stejny dotaz se spoustou odpovedi tu uz byl, takze by stacilo umet cist a uposlechnout dobre minene rady pri zadavani tohohle prispevku.
no popravdě jsem té rady uposlech a nějak jsem se nedostal tak kam jsem potřeboval, že… tak jsem to zkusil takhle…
to ses asi teda málo snažil… zadat Mrázek, zaškrtnout vyhledat v textu a ejhle… Jaký páky k brzdám Mrazek?
A přečetl sis to? Já to vyhledat taky umím. Ale na co mi to je, když tam není žádná odpověď od člověka, který ty brzdy na kole má…
No to neni pravda…ja jsem tam svoji odpoved dal…akorat ne to, jaky paky
Proste dej nejkvalitnejsi paky na vecka jaky sezenes a je to…bud Avidy SD nebo Shimano LX, XT nebo XTR…nebudu rikat, ze jiny nemaj smysl…to je ale o osobnich preferencich…
Howg…ja uz jsem Mrazky vyhodil.
Proč jsi je vyhodil?
dobre… najit to umis… ale je nutny zacinat znovu stejny tema? neslo se zeptat jeste jednou v puvodni diskuzi a zase ji rozbehnout?
Ok. Příště se polepším…
Jak spolupracují véčka od Mrázka s brzdovou pákou?? Pomocí lanka, které vede v bowdenu, bezdrátově by to nebylo ono :o)) Jinak kdyby ses ptal, které páky k těmto brzdám pořídit, tak bych šel do Avidu nebo Sh XT…
Vozim je s XT integrovanejma pakama a nemam problem.
Kočička! Haf!