Jezdíte někdo tento pláš?? Já teď mám Schwalbe black arrow vpředu a hledám náhradu. Díky za názory.
Jezdíte někdo tento pláš?? Já teď mám Schwalbe black arrow vpředu a hledám náhradu. Díky za názory.
sice ho mam vzadu ale dopředu se bude taky hodit(uni), je docela v pohode, nandat se da bez montpacek. sjizdi se pomaleji nez např. tioga extreme xc, ma prijatelny odpor a dobrou adhezi.
Já ho mám, resp. jej používám už 2 rok. Loni jsem ho měl na předním i zadním v kevlaru, vydržel cca 3500 km (po přehození gum přední za zadní), letos jsem kevlar nesehnal, mám drát, který mám subjektivní pocit se víc sjede. ¨Ve předu mám nanoraptora. Dnes jsem kupoval nové drá?áky Mot., ty už mají trochu jiné logo a trochu jinou šířku (2,14 "). Jinak mě naprosto vyhovují. Loni byl 1 defekt, dají se opravdu nazout bez montpák a můžu jezdit na hodně podhuštěných kolech po lese a na šutrech. čau Jura.
Mam tu letosni verzi v dratu, odpor je tedy podle meho nazoru vetsi, ale jsou komfortni a v terenu je skoro neni mozny urvat…Tak dobre drzici gumy jsem jeste nejezdil…
Prosím nemohl bys mi změřit jak je ta guma široká od kordu ke kordu jako roztažená? Údaje o šířce od výrobce jsou kapku zavádějící. Dik.