Jezdil jste, jezdíte někdo tenhle typ pláště? Zkušenosti, klady, zápory, díky. :o)
Jezdil jste, jezdíte někdo tenhle typ pláště? Zkušenosti, klady, zápory, díky. :o)
Jezdil jsem a jezdím drát verzi 2,14.
+relativně nízký valivý odpor velmi dobrá adheze na různých typech povrchu – hlína, suchá, vlhká, šotolina, kamení nízká hlučnost dobře tlumí slušně drží i na blátě
– v drátové verzi je docela těžší podkluzuje až na mazlavém blátě, ale to asi většina plášťů
Abych to shrnul, velmi slušný univerzál.
Jsem před šelou nasadil na zadek nanoraptora 2,1 kevlar DNA, protože mi ho doporučili z více stran jako rychlý na sucho a pro zkušeného bajkera schopného i v přiměřeném vlhku. Chtěl jsem nějakou rychlou bezdušovku, ale nakonec dostal za dobré peníze právě nanoraptory. Na šele to jelo hodně dobře, tak jsem pořídil na i předek a na silesii to jelo samo. Průzkumem webu jsem zjistil, že se dá sehnat i mutanoraptor 1,95 DNA UST, který má kombinovat rychlost nanoraptora a oporu velociraptora v náročném terénu. Přitom mutano v 1,95 má rozměry mm (šířka/výška pláště) 49/50 a nanoraptor 2,1 rozměr 52/47, takže žádný velký rozdíl. Proto hledám zkušenosti, i když mám stejně pocit, že nemůžu vzhledem ke zkušenostem s nano šlápnout vedle.
To Marapara: Když píšeš, že jsi spokojený, tak co jsi jezdil dříve a jak bys to vůči sobě srovnal?