Tak jsem začal uvažovat o kole Kellys QuartzDSC za 15990.Můžete mi toto kolo doporučit nebo s ním máte špatné zkušenosti.Prosím o každou zkušenost s tímto kolem.Díky
Tak jsem začal uvažovat o kole Kellys QuartzDSC za 15990.Můžete mi toto kolo doporučit nebo s ním máte špatné zkušenosti.Prosím o každou zkušenost s tímto kolem.Díky
Ja mam MagnusDSC…zatim ne moc dlouho…ale sem spokojeny…brzdy sou bozi, hodne jedovate a dost dlouho sem se jich bal!!!!Muzu rict ze brzdi lip nez shimano deore… Mel sem s nima sice drobny problem…po drzkopadu se nejak posrala predni tak sem to reklamoval a do druheho dne mi namontovali novou a ted je to bezproblemove.
Co se tyce vidlice tak nevim…(ja mam srsuntour XCP75LO, ze zacatku tuha jak prase, tak sem ji trochu rozhybal a v servisu mi ji promazali a ted je OK) a ram je tam myslim stejny jako u magnuse…podivej se do vyhledavani uz se tady o tom mluvilo…
neni to to kolo kde sou brzdy drazzsi nez zbytek?:)
připla? si na magnuse. ten už má hydr.kotoučovky a ty stojí fakt za to. navíc výbavička v deore/deore lx. celkem dobrá vidle s lockoutem. kabeláž kompletně od jagwire, prostě to stojí za ten příplatek.
666er for ever!