Mám dilema nad novou sedlovkou a docela se mě líbí Point sedlovka jak cenou tak i váhou… Znáte ji někdo? Popřípadně další typy na slušnou sedlovku. Díky!
Mám dilema nad novou sedlovkou a docela se mě líbí Point sedlovka jak cenou tak i váhou… Znáte ji někdo? Popřípadně další typy na slušnou sedlovku. Díky!
Vypadá dobře, ale dle neofic info počítej s o něco větší váhou, všeobecně si ale ubírají všichni
Koupil jsem od Pointu kliky a jejich váha sedí na gram a tak to snad se sedlovkou nebude tak zlé… :-)
overoval sem si vahu jak u nemeckeho vyrobce tak i u ceskeho distributora: oba mi potrvdili vahu:300mm 195g, 400mm 260g. oboji pro prumer 27.2mm
Tak těch 260g sedí, to jsem slyšel taky, ale nevěděl jsem, že je to délka 400
Z toho vychází 230g na délku 350/27.2 a máme tady jednu z nejlehčích sedlovek na trhu za rozumné peníze – karbonové většinou při stejných parametrech 250–270g
…tak to jste mě hoši opravdu potešili, jdu do ní – zvážím a až ji pořádně projedu, napíšu do recenzí – jaká je v praxi :-)
Mám objednanou Light sedlovku v Al verzi od Pellsu, doufám, že bude váhově podobná. Jinak se naštvu, půjde pryč a nahradí ji Point. Nemáte info jestli Point prodává délku 350 a nebo se to musí řezat? U mě jde spodek sedlovky vidět.
ad Pell's – ted v pondeli me prisla XR1, ale bohuzel NElight (potreboval sem prumer 30,0). delka 400mm, vaha 345g (+/-10g). light-ka by mela mit o neco min (podle katalogu je rozdil 55g).
Kamos kupoval karbonovou hokejku od Pellsu a mela 290g. Byl to nejakej sirsi prumer, ale i tak je to dost.
Nevim, ale kdyz ji budes rezat, tak ji serizni nasikmo – usetris gramy a fce bude stejna :)
Vidím, že máš smysl pro detail, pár dírek nebo úprava výstružníkem by jí taky neškodila, že? :)))
No hele…moje Tune je takhle serizla…sem nad tim premyslel a je to naprosto krasne logicke…tam kde material byt nemusi, tak tam proste neni…proto je tak lehka :)