Těsně před odjezdem na dovolenou mi na kole odešlo několik věcí, bohužel ve TŘECH brněnských servisech (Hobby sport, Rocky bikes, Hape) mi řekli že maj plno. Máte někdo typ na rychlej a dobrej servis V Brně? Dík.
Těsně před odjezdem na dovolenou mi na kole odešlo několik věcí, bohužel ve TŘECH brněnských servisech (Hobby sport, Rocky bikes, Hape) mi řekli že maj plno. Máte někdo typ na rychlej a dobrej servis V Brně? Dík.
Mam dobre zkusenosti s Velo Hanak, kamos chvali RK Cyklos a PASKO (naproti pozarnikum – ja tam ale nebyl, tak nevim)
Neco podobnyho jsem resil loni. Potreboval jsem nutne a rychle preplest zadni kolo a vyse zminovani meli plno. Vyresil to Pavka na Stejskalove ul. cca za 3hodiny a za polovicni cenu.
Pavka je dobrej a dá se s ním domluvit. RK cyklos taky ale občas nestíhaj. Ovšem vynikající je U100 na Husové ulici, dokonce si kolo i přivezou a odvezou, pokud fakt nestíháš.
Myslel jsem, ze U100 je Outdoorova prodejna, ne cykloservis… :-)))
No to taky, ale nově dělaj i servis kol a lyží. Dostal jsem nějakej reklamní leták, vyzkoušel a byl móóóc spokojenej.
a jak ty kola servisujou, kdyz nemaji sortiment ND na kola? :-)))
Jako zákazníkovi je mi to celkem u rekta kde berou díly. Na svým webu píšou něco o spolupráci s Hape.
Poměrně prázdno mívá MKT v Žabinách na Horové. Cokoliv jsem tam dal z běžných věcí (hlavně kolem výpletu a údržby) tak odváděl dobrou práci a RYCHLE.
po zkusenostech s leccim: RK Cyklos, jednoznacne :-)